Ο πίνακας που ζωγράφισε ο Κρις Πρατ ειδικά για ελληνικό εστιατόριο στην Ουάσινγκτον [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πίνακας που ζωγράφισε ο Κρις Πρατ ειδικά για ελληνικό εστιατόριο στην Ουάσινγκτον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοι γνωρίζουν τον Κρις Πρατ κυρίως από τη συμμετοχή τους στις ταινίες «Lego» και «Φύλακες του Γαλαξία», λίγοι όμως ξέρουν το ταλέντο του στη ζωγραφική.

Ακόμα λιγότεροι γνωρίζουν πως πίνακάς του με θέμα την Αρχαία Ελλάδα κοσμεί τοίχο σε ελληνικό εστιατόριο στην Ουάσινγκτον.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, πίσω στο 2003, όταν το TeenPeople φιλοξένησε συνέντευξή του. Εκεί, ο 36χρονος σήμερα ηθοποιός αναφερόταν στην αγάπη για τη ζωγραφική και τους ιδιαίτερους πίνακες που έχει δημιουργήσει, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον πίνακα του που κοσμεί το ελληνικό εστιατόριο.

Ο πίνακας που ζωγράφισε ο Κρις Πρατ ειδικά για ελληνικό εστιατόριο στην Ουάσινγκτον [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο πίνακας που ζωγράφισε ο Κρις Πρατ ειδικά για ελληνικό εστιατόριο στην Ουάσινγκτον [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Χθες, ο χρήστης slartibartfas ανέβασε στο blog του την ανακάλυψή του. Συγκεκριμένα, την Κυριακή, όπως γράφει, επισκέφθηκε τους γονείς του για τα γενέθλια της μητέρας του. Στο ελληνικό εστιατόριο που επέλεξαν να πάρουν το δείπνο τους παρατήρησε τον πίνακα και την υπογραφή «Chris Pratt».

Αμέσως, τού κινήθηκε το ενδιαφέρον αν πρόκειται για τον ηθοποιό ή για συνωνυμία. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου τον πληροφόρησε πως ο πίνακας είναι δημιούργημα του διάσημου ηθοποιού και πως τον απέκτησε όταν ο Κρις ήταν φίλος με τον γιο του στο Λύκειο, ενώ για μια περίοδο εργάστηκε στο εστιατόριο και ως λαντζέρης.

Ο πίνακας που ζωγράφισε ο Κρις Πρατ ειδικά για ελληνικό εστιατόριο στην Ουάσινγκτον [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ο πίνακας που ζωγράφισε ο Κρις Πρατ ειδικά για ελληνικό εστιατόριο στην Ουάσινγκτον [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ