Ο διάλογος Ντέλια – Κατρούγκαλου στο υπουργείο Εργασίας - iefimerida.gr

Ο διάλογος Ντέλια – Κατρούγκαλου στο υπουργείο Εργασίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Αθήνα, Ντέλια Βελκουλέσκου έφτασε πρώτη χθες στο ραντεβού με τον Γιώργο Κατρούγκαλο στο υπουργείο Εργασίας.

Μάλιστα σύμφωνα με το Εθνος παρά το προφίλ της «σκληρής» των διαπραγματεύσεων που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά της, στελέχη του υπουργείου που συμμετείχαν στη συνάντηση επισήμαναν ότι η εκπρόσωπος του ΔΝΤ ήταν ιδιαίτερα τυπική και ευγενική.

Σε παρέμβαση της στη συζήτηση, όπου γινόταν παρουσίαση από τα τεχνικά κλιμάκια, επισημαίνοντας με την τυπικότητα που αρμόζει στην επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ: «Σας υπενθυμίζω ότι το Ταμείο λειτουργεί βάσει καταστατικού, το οποίο εμείς οφείλουμε να τηρούμε γιατί δίνουμε λόγο στους μετόχους».

Από την πλευρά του ο κ. Κατρούγκαλος απευθυνόμενος σε όλους τους συνομιλητές του δήλωσε: «Εμείς οφείλουμε να συναποφασίσουμε και με την ελληνική κοινωνία που έχει δώσει συγκεκριμένη εντολή στην κυβέρνηση για το θέμα των εργασιακών σχέσεων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ