Το εντυπωσιακό γιοτ πάμπλουτου σεΐχη στη Ρόδο [εικόνα] - iefimerida.gr

Το εντυπωσιακό γιοτ πάμπλουτου σεΐχη στη Ρόδο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη Ρόδο και τη Σύμη επέλεξε φέτος για τις διακοπές του, ο γιος ενός εκ των πλουσιοτέρων επιχειρηματιών του κόσμου, συνιδιοκτήτης της Al Rajhi Bank της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Οmar Al Rajhi Sulaiman, 48 ετών, συνοδευόμενος από 7 συγγενείς του, επιβαίνει στο πολυτελές σκάφος “Dusur” με 9μελές πλήρωμα, που κατέπλευσε την Κυριακή στη Μαρίνα της Ρόδου και χθες ταξίδεψε μέχρι τη Σύμη.

Στο πολυτελές γιότ, 50 μέτρων, με σημαία Kayman Islands, επιβαίνει συγκεκριμένα ο γιός του 120ού πλουσιότερου επιχειρηματία στον κόσμο, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes, η περιουσία του οποίου το 2011 είχε υπολογιστεί στα 7,7 δισεκατομμύρια δολάρια!!
Κατέχει σήμερα σύμφωνα με το Χρηματιστήριο της Σαουδικής Αραβίας το 20% της Al Rajhi Bank, αξίας άνω των 5 δισ. δολαρίων.

Το εντυπωσιακό γιοτ πάμπλουτου σεΐχη στη Ρόδο [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ο σεΐχης είχε ιδρύσει την τράπεζα με τους αδελφούς του Abdullah, Mohammed και τον εκλιπόντα Saleh. Η τράπεζα θεωρείται ως μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον Ισλαμικό κόσμο.
Το 2012 έβαλε διεθνές βραβείο φιλανθρωπίας όταν αποφάσισε να χαρίσει τη μισή περιουσία του σε κοινωφελείς σκοπούς.

Το εντυπωσιακό γιοτ πάμπλουτου σεΐχη στη Ρόδο [εικόνα] | iefimerida.gr 1


Γεννήθηκε στο Al Bukairiyah και μεγάλωσε στην έρημο του Nejd. Ξεκίνησε από μια μικρή επιχείρηση με καραβάνια από καμήλες, που μετέφεραν προϊόντα στη Μέκκα και την Μεντίνα. Εχει 23 παιδιά και θεωρείται ως ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες στη χώρα του, που δεν έχει βασιλική καταγωγή.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιοτ ρόδος σεΐχης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ