Ο ερωτιάρης πρώην υπουργός της Γαλλίας σε διακοπές με την ερωμένη του στην Ελλάδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο ερωτιάρης πρώην υπουργός της Γαλλίας σε διακοπές με την ερωμένη του στην Ελλάδα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κόντρα με το περιοδικό Paris Match βρίσκεται ο πρώην υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας, καθώς δημοσίευσε στο εξώφυλλό του φωτογραφία του από τις πρόσφατες διακοπές του στην Αθήνα.

Ο Αρνό Μοντεμπούρ υπήρξε κορυφαίος υπουργός του Φρανσουά Ολάντ αλλά προφασιζόμενος ότι είναι πιο αριστερός από τον Γάλλο πρόεδρο παραιτήθηκε από τη θέση του. Μαζί του συμπαρέσυρε και δύο άλλους υπουργούς, την υπουργό Πολιτισμού Ορελί Φιλιπέτι και τον υπουργό Παιδείας Μπενουά Αμόν. Η υπόθεση είχε προκαλέσει τότε πολιτικό πάταγο και είχε ζημιώσει την εικόνα του Ολάντ.

Ο ερωτιάρης πρώην υπουργός της Γαλλίας σε διακοπές με την ερωμένη του στην Ελλάδα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αργότερα έγινε γνωστό ότι Μοντεμπούρ και Φιλιπέτι είναι ζευγάρι, το περιοδικό Paris Match, μάλιστα, τους είχε τσακώσει σε ερωτικό ταξιδάκι στη Νέα Υόρκη, προκαλώντας πολύ θόρυβο.

Η σχέση τους αποτελούσε μυστικό μέχρι την απόλυση του Μοντεμπούρ από την κυβέρνηση Ολάντ εξαιτίας της κριτικής που άσκησε ο πρώην υπουργός στον Γάλλο πρόεδρο. Τότε η Φιλιπέτι είχε υποβάλει την παραίτησή της, αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Αυτή τη φορά το ίδιο περιοδικό τους τσάκωσε σε διακοπές στην Ελλάδα. Και αποκαλύφθηκε, μάλιστα, ότι η Φιλιπετί είναι έγκυος και περιμένει παιδί!

Ο ερωτιάρης πρώην υπουργός της Γαλλίας σε διακοπές με την ερωμένη του στην Ελλάδα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η 42χρονη πρώην υπουργός είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και η φουσκωμένη κοιλίτσα της φαίνεται ξεκάθαρα καθώς φορά μαγιό, ενώ δίπλα της είναι ο σύντροφός της Αρνό Μοντεμπούρ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών.
Οι δύο πολιτικοί φέρονται εξοργισμένοι με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού, που εισβάλλει στην προσωπική ζωή τους.

«Αυτές οι φωτογραφίες είναι κλεμμένες, είναι τρομακτικό, μας παρακολουθούν» είπε η Φιλιπέτι, που ενοχλημένη δήλωσε ότι πρόκειται για «επίθεση στη γυναικεία αξιοπρέπεια», ενώ παρατήρησε πως αποτελεί μια «προσπάθεια να μετατραπούν τα πολιτικά αξιώματα σε σόου και να διαβρωθεί η αξιοπιστία τους».
Οι δύο πολιτικοί, πάντως, ενδιαφέρουν ιδιαίτερα το γαλλικό αναγνωστικό κοινό: ο Μοντεμπούρ, που θα διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα για τους Σοσιαλιστές, είχε μια αρκετά ζωηρή προσωπική ζωή, διατηρώντας σχέσεις στο παρελθόν με παρουσιάστριες και ηθοποιούς, ενώ η Φιλιπέτι συζούσε με τον διάσημο οικονομολόγο Τομά Πικετί.

Η Φιλιπέτι εξακολουθεί να είναι βουλευτής του Σοσιαλιστικού κόμματος ενώ ο Αρνό Μοντεμπούρ έγινε πρόεδρος στην μεγάλη φίρμα επίπλων Habitat.

Ο ερωτιάρης πρώην υπουργός της Γαλλίας σε διακοπές με την ερωμένη του στην Ελλάδα [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ