Πώς θα πετύχεις το μακιγιάζ της Κιμ Καρντάσιαν -Απίστευτα highlights και τέλειες φωτοσκιάσεις με τον πιο απλό τρόπο [βίντεο] - iefimerida.gr

Πώς θα πετύχεις το μακιγιάζ της Κιμ Καρντάσιαν -Απίστευτα highlights και τέλειες φωτοσκιάσεις με τον πιο απλό τρόπο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δίνοντας πάντα φωτεινότητα στα σημεία του προσώπου της που χρειαζόταν και κάνοντας τις καλύτερες φωτοσκιάσεις η Κιμ Καρντάσιαν-Γουέστ δημιούργησε μία ολόκληρη μόδα γύρω από το μακιγιάζ.

Έκτοτε, ακόμα και η ίδια, θέλοντας να βοηθήσει τις θαυμάστριες της, ξεκίνησε να δίνει κάποιες στοιχεία της μεθόδου που ακολουθούσε, σιγά σιγά όμως όλο και περισσότερες make-up artists ξεκίνησαν να αποκαλύπτουν τα μυστικά που την βοηθούσαν να επιτύχει την σωστή φωτοσκίαση στο πρόσωπό της.

Πώς θα πετύχεις το μακιγιάζ της Κιμ Καρντάσιαν -Απίστευτα highlights και τέλειες φωτοσκιάσεις με τον πιο απλό τρόπο [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ένα από τα πιο πρόσφατα tutorial video είναι αυτό που ακολουθεί παρακάτω. Σε αυτό η make-up artist τονίζει ότι η μέθοδος της φωτοσκίασης που ακολουθεί η Κιμ δε θα πρέπει να ακολουθείται συχνά. Άλλωστε δεν είναι μία απλή διαδικασία την οποία μπορεί μία γυναίκα να κάνει σε καθημερινή βάση.

Όπως εξηγεί η make-up artist για να επιτευχθούν τα σωστά highlights και η καλύτερη φωτοσκίαση μία κοπέλα θα πρέπει για την πρώτη περίπτωση να επιλέξει μία βάση (make up) δύο τόνους πιο ανοιχτή από το χρώμα της επιδερμίδας και για την δεύτερη περίπτωση μία βάση δύο τόνους πιο σκούρα.

Στη συνέχεια, δείχνει σε ποια σημεία πρέπει να απλωθεί η κάθε βάση. Έμφαση δίνεται περισσότερο σε εκείνη που βοηθάει στην τεχνική της φωτοσκίασης. Η σκούρα βάση απλώνεται σε ολόκληρο το περίγραμμα του προσώπου, στην περιοχή κάτω από τα ζυγωματικά, σε συγκεκριμένα σημεία στη μύτη και κάτω από το τόξο του βλεφάρου.

Αφού καλύψει ολόκληρο το πρόσωπο με τις δύο βάσεις, η μακιγιέζ συνεχίζει δείχνοντας πως γίνεται το «σβήσιμο». Όπως εξηγεί, η φορά του πινέλου θα πρέπει να είναι πάντα προς το εσωτερικό του προσώπου.

Αν και η συγκεκριμένη τεχνική φαίνεται κάπως περίεργη, το αποτέλεσμά της αξίζει την προσπάθεια μια και χαρίζει την περιποιημένη και λαμπερή επιδερμίδα που επιθυμεί κάθε γυναίκα.

Φυσικά, αυτή η τεχνική αποτελεί απλά τη βάση πάνω στην οποία θα γίνει όλο το υπόλοιπο μακιγιάζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ