Γεροβασίλη: Είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε σε συμφωνία έως τις 18 Αυγούστου - iefimerida.gr

Γεροβασίλη: Είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε σε συμφωνία έως τις 18 Αυγούστου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθησή της ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να προχωρήσει σε συμφωνία με τους δανειστές έως τις 18 Αυγούστου, εξέφρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Προϋπόθεση για να συμβεί αυτό, ανέφερε στον ΣΚΑΪ, είναι να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα της Συνόδου Κορυφής και από τις δύο πλευρές. Άποψη που εξέφρασε χθες και ο Πιέρ Μοσκοβισί σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ελληνική εφημερίδα.

Η κ. Γεροβασίλη παραδέχθηκε πως οι μέχρι τώρα διαπραγματεύσεις είναι σκληρές. «Έχουμε μία σκληρή διαδικασία, έχουμε κάνει σκληρές επιλογές για να μη συμβεί στη χώρα το χειρότερο.Το θέμα της συμφωνίας δεν αφορά μόνο την Ελλάδα και μια άλλη πλευρά.Υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις εντός της Ε.Ε. ενώ και οι απόψεις των ίδιων των θεσμών πολλές φορές δεν ταυτίζονται μεταξύ τους».

Για να καταλήξει: «Κάποιοι υπονομεύουν την προσπάθεια, το θέμα του Grexit δεν έχει φύγει οριστικά», προειδοποίησε για να προσθέσει ότι «λόμπι ξένων συμφερόντων θέλουν την Ελλάδα στη δραχμή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ