Η αποστολή της πρόκρισης του ΠΑΟ για το Μπριζ - iefimerida.gr

Η αποστολή της πρόκρισης του ΠΑΟ για το Μπριζ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση στην Αθήνα πριν το καθοριστικό παιχνίδι με την Μπριζ στο Βέλγιο την Τετάρτη στις 21:30.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες, ακολούθως παιχνίδια τακτικής και τέλος εξάσκηση στις στημένες φάσεις. Ο Πέτριτς είχε στομαχικές διαταραχές και δεν προπονήθηκε, ο Τελάντερ έκανε το πρώτο μέρος του προγράμματος και συνέχισε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ ο Εσιέν συνέχισε την αποθεραπεία του.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με την Μπριζ, από την οποία απουσιάζει ο Νάνο. Αναλυτικά: Κοτσόλης, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Λουντ και Καλτσάς.

Για τον επαναληπτικό του τρίτου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Παναθηναϊκό ζουν και αναπνέουν στην Κλαμπ Μπριζ. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από το Βέλγιο, το «Γιαν Μπρεϊντέλ» ίσως και να είναι κατάμεστο το βράδυ της Τετάρτης αφού οι φίλοι της Μπριζ σπεύδουν να εξαφανίσουν τα εισιτήρια. Μέχρι το πρωί της Δευτέρας πάνω από 15,000 εισιτήρια για τη συνάντηση με τους «πράσινους» είχαν φύγει και στην Μπριζ περιμένουν το χωρητικότητας 29,000 θέσεων «Γιαν Μπρεϊντέλ» να γεμίσει.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός κλαμπ μπριζ Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ