Μαμά κάνει τζόκινγκ με το μωρό φορώντας μπικίνι και σηκώνει θύελλα [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαμά κάνει τζόκινγκ με το μωρό φορώντας μπικίνι και σηκώνει θύελλα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ολλανδέζα μητέρα ενός παιδιού 2 ετών, μανεκέν στο επάγγελμα και φανατική του τζόκινγκ, εμφανίζεται στην ολλανδική έκδοση του περιοδικού Vogue να τρέχει με το καροτσάκι του παιδιού της φορώντας μπικίνι.


Πίστευε ότι θα ενέπνεε τις μαμάδες όλου του κόσμου, αλλά συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Η ολλανδέζα Ymre Stiekema έσπρωχνε τρέχοντας ένα καροτσάκι της μάρκας Bugaboo, η οποία διαφημίζει ένα νέο μοντέλο, το Bugaboo Runner που είναι ειδικό για να τρέχεις με το παιδί σου.

Μαμά κάνει τζόκινγκ με το μωρό φορώντας μπικίνι και σηκώνει θύελλα [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Το ίντερνετ επαναστάτησε και η ολλανδέζα πανέμορφη μανεκέν και μητέρα, άκουσε όσα ποτέ στη ζωή της. Χρήστες του διαδικτύου έγραψαν πολύ πικρόχολα και καυστικά σχόλια στη σελίδα facebook της φίρμας και έκαναν ειρωνικές αναφορές για το σώμα της Ιμρε αλλά και για το μπικίνι που φορούσε.

Μαμά κάνει τζόκινγκ με το μωρό φορώντας μπικίνι και σηκώνει θύελλα [εικόνες] | iefimerida.gr 1


«Α, εγώ προτιμώ να τρέχω γυμνή με τα παιδιά μου» σχολίαζε χρήστης με το όνομα Mandi.
«Δεν το πιστεύω, με φωτογράφησαν ενώ έτρεχα!», γράφει σαρκαστικά μια άλλη, με το όνομα Lora.

Μαμά κάνει τζόκινγκ με το μωρό φορώντας μπικίνι και σηκώνει θύελλα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Μαμά κάνει τζόκινγκ με το μωρό φορώντας μπικίνι και σηκώνει θύελλα [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Άλλες γυναίκες θυμίζουν πώς ζει μια γυναίκα στην καθημερινή της ζωή, όπως η Ellie: «Εχω δύο παιδιά και αν έτρεχα έτσι για να τα πάω στο σχολείο θα ήταν είτε γιατί είχα ξεχάσει να ντυθώ, είτε γιατί το παιδί μου των 5 ετών θα είχε πέσει από το καροτσάκι, είτε γιατί ο γιός μου των 2 ετών θα είχε ξεχάσει να φορέσει τα παπούτσια του. Να μην ξεχάσω, σίγουρα δεν θα είχα προλάβει ούτε να κάνω αποτρίχωση. Αυτή είναι μια καλή εικόνα, για να ξέρετε!», γράφει.

Ωστόσο, άλλοι χρήστες, αναφέρουν ότι αυτή η φωτογράφιση αφορούσε το φαινόμενο των γονιών που κάνουν τζόκινγκ με τα παιδιά τους. «Το κοινό στο οποίο απευθύνονται είναι οι αθλητικοί γονείς», ισχυρίζεται χρήστης με το όνομα Jeanne.
H Rachel υπαινίσσεται ότι ίσως οι αναγνώστες ζήλεψαν την ολλανδέζα νεαρή μανεκέν. «Σοβαρά κυρίες μου; Είστε τόσο έξυπνες να κρίνετε τα πάντα ή ζηλέψατε και τα βάλατε με τα ρούχα που φοράει;», γράφει.
«Αν ήμουν έτσι, θα έτρεχα!», γράφει άλλη χρήστης.

Μαμά κάνει τζόκινγκ με το μωρό φορώντας μπικίνι και σηκώνει θύελλα [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Μαμά κάνει τζόκινγκ με το μωρό φορώντας μπικίνι και σηκώνει θύελλα [εικόνες] | iefimerida.gr 5


Ωστόσο, το μανεκέν στη φωτογράφιση δεν κάνει κάτι τυπικά. Η πανέμορφη Ιμρε έχει η ίδια ένα κοριτσάκι 2 ετών αλλά παραμένει σε πλήρη φόρμα, εξαιρετικά αδύνατη και πολύ γυμνασμένη. «Βιαζόμουνα να ξεκινήσω γυμναστική μετά τη γέννηση της κόρης μου, αλλά έπρεπε να περιμένω έξι εβδομάδες πριν το κάνω . Ο πατέρας μου τρέχει μαραθώνειο όσο τον θυμάμαι και εγώ πάντα συνήθιζα να τον ακολουθώ. Το να τρέχεις είναι ένας πάρα πολύ ωραίος τρόπος να αδειάζεις το κεφάλι σου και να απολαμβάνεις το τοπίο», έχει δηλώσει η νεαρή μητέρα-μανεκέν.
Δεν είναι η μόνη που της αρέσει να τρέχει με το παιδί της στο καρότσι. Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian «οι πωλήσεις στα καροτσάκια για τζόκινγκ έχουν αυξηθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια». Μεγάλες φίρμες προσφέρουν, μάλιστα, ειδικά μοντέλα για να κάνει ο γονιός τζόκινγκ χωρίς να ταλαιπωρείται το παιδί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολλανδέζα μανεκέν τζόκινγκ μπικίνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ