Τατσόπουλος για το ραντεβού Κατρούγκαλου-δανειστών: Την κάλεσα στο γραφείο μου, έκανε κόνξες, φοβόταν να έρθει... - iefimerida.gr

Τατσόπουλος για το ραντεβού Κατρούγκαλου-δανειστών: Την κάλεσα στο γραφείο μου, έκανε κόνξες, φοβόταν να έρθει...

(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία γερή δόση ειρωνείας σχολίασε ο Πέτρος Τατσόπουλος το ραντεβού του Γιώργου Κατρούγκαλου με τους δανειστές, στο υπουργείο.

Με αφορμή τη δήλωση του κ. Κατρούγκαλου, ότι ο ίδιος κάλεσε τους δανειστές στο γραφείο του, ο κ. Τατσόπουλος περιέγραψε το ραντεβού, με το δικό του τρόπο, μέσω ανάρτησης στο λογαριασμό του στο Facebook.

«Ναι, είναι αλήθεια. Εγώ την κάλεσα στο γραφείο μου. Μου έκανε κόνξες. Ήταν φανερό πως φοβόταν να έρθει. "Έχω να πάω αλλού", μου λέει. Πήρα ανάποδες. "Αυτά που ήξερες, να τα ξεχάσεις", της λέω. "Όταν εγώ σε προσκαλώ, θα έρχεσαι. Να τσακιστείς, σε μισή ώρα, να είσαι εδώ". Τσακίστηκε. Ήρθε σε ένα τέταρτο. Την κράτησα άλλα τρία τέταρτα στην αναμονή. Την δέχτηκα εντέλει. Απέφευγε να με κοιτάξει κατάματα. Κοιτούσε το πάτωμα. "Σου αρέσουν τα πλακάκια;", κάγχασα. Χαμογέλασε συγκαταβατικά. Τι να τα λέμε. Είχε κατουρηθεί πάνω της. Περίμενε στωικά το ξέσπασμα του θυμού μου. Εγώ δεν βιαζόμουν. Την έψηνα σε σιγανή φωτιά. Πήγε να καθίσει. "Μην κάθεσαι", της λέω. "Δεν σε κάλεσα για να συζητήσουμε. Σε κάλεσα για να με ακούσεις. Δεν πρόκειται να ανεχτώ όσα έκανες με τους προηγούμενους. Δεν θέλω μα και μου. Εφεξής θα κάνεις ό,τι σου λέω. Χωρίς δεύτερη κουβέντα. Δίνε του τώρα. Όχι από μπροστά. Από τη σκάλα υπηρεσίας. Και να έχεις το κινητό σου ανοιχτό. Δεν ξέρω πότε θα σε ξανακαλέσω". Στο πιτς φιτίλι έγινε καπνός. ¨Φτηνά τη γλίτωσα¨, θα σκέφτηκε. Ανακουφίστηκε η καημένη.
[Ο Γιώργος Κατρούγκαλος στο πρώτο του ραντεβού με την Τρόικα]».

Τατσόπουλος για το ραντεβού Κατρούγκαλου-δανειστών: Την κάλεσα στο γραφείο μου, έκανε κόνξες, φοβόταν να έρθει... | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ