Πανσέληνος με τανγκό στο Μουσείο Ακρόπολης - iefimerida.gr

Πανσέληνος με τανγκό στο Μουσείο Ακρόπολης

(EUROKINISSI/ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπό τους ήχους του τανγκό, κάτω από την αυγουστιάτικη πανσέληνο, θα υποδεχθεί τον κόσμο το Μουσείο της Ακρόπολης.

Στις 29 Αυγούστου, από τις 8.30 μ.μ. έως τις 11.30 μ.μ., ο προαύλιος χώρος του μουσείου θα μετατραπεί σε μία μεγάλη πίστα, για τη μουσικοχορευτική εκδήλωση «Tango Acropolis». Διεθνώς αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν χορογραφίες τανγκό και στη συνέχεια το κοινό θα έχει την ευκαιρία να χορέψει με μουσική από την ορχήστρα του γνωστού συνθέτη Μάριου Στρόφαλη. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής σε συνεργασία με το Μουσείο Ακρόπολης και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Επιπλέον, την ημέρα εκείνη το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό από τις 8 το πρωί ως τα μεσάνυχτα (η είσοδος στο Μουσείο θα είναι ελεύθερη από τις 8 το βράδυ), δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν τους χώρους της μόνιμης έκθεσης αλλά και την περιοδική έκθεση «Σαμοθράκη - Τα Μυστήρια των Μεγάλων Θεών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τάνγκο Πανσέληνος μουσείο ακρόπολης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ