Ποτάμι: Η οικονομία γκρεμίζεται και στην κυβέρνηση νοιάζονται μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Ποτάμι: Η οικονομία γκρεμίζεται και στην κυβέρνηση νοιάζονται μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η οικονομία γκρεμίζεται και στην κυβέρνηση νοιάζονται μόνο για το κόμμα τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του Το Ποτάμι, με αφορμή την Έρευνα Οικονομικής Συγκυρίας του ΙΟΒΕ, η οποία κάνει λόγω για επιδείνωση του οικονομικού κλίματος.

Όπως αναφέρει Το Ποτάμι, «η έρευνα του ΙΟΒΕ επιβεβαιώνει αυτό που ζουν καθημερινά οι Έλληνες αλλά η κυβέρνηση αρνείται να δει. Μια οικονομία υπό κατάρρευση. Τα στελέχη, όμως, του συμπλέγματος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν άλλες έγνοιες. Ίντριγκες εσωκομματικές, ιδεοληψίες και αγωνία για το πώς θα διατηρήσουν τις καρέκλες τους».

Το κόμμα προειδοποιεί ότι η έρευνα προβλέπει ότι οι οικονομικοί δείκτες θα επιδεινωθούν το επόμενο 12μηνο.

«Προβλέπεται μείωση στη βιομηχανία και τη μεταποίηση κι αύξηση της ανεργίας λόγω των χαμηλότερων παραγγελιών και μείωσης της ζήτησης. Πτώση αναμένεται και στο λιανικό εμπόριο, στις υπηρεσίες και στις κατασκευές. Παράλληλα, εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι και χιλιάδες επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο ή ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο εξωτερικό ενώ η ανασφάλεια σφαγιάζει το Χρηματιστήριο» αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

«Μετά από όλα αυτά θα περίμενε κανείς ότι ο κ. Τσίπρας θα είχε σημάνει συναγερμό. Όμως το μόνο που συνεχίζει απ' ότι φαίνεται να απασχολεί το Μαξίμου είναι το πώς θα διατηρήσουν τον έλεγχο στο κόμμα τους, πράγμα για το οποίο θα έπρεπε να είχαν φροντίσει όταν διεκδικούσαν την εξουσία. Αλλά τότε τους ένωνε το ψέμα ότι με συνθήματα διορθώνεις την κρίση» καταλήγει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι Θεοδωράκης ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ