Προβληματισμός στην ΑΕΚ, τετ α τετ Δέλλα-Μπάγεβιτς και φουλ για Μπουονανότε - iefimerida.gr

Προβληματισμός στην ΑΕΚ, τετ α τετ Δέλλα-Μπάγεβιτς και φουλ για Μπουονανότε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η χθεσινή κακή εμφάνιση και ήττα της ΑΕΚ με 2-1 από την Ανόρθωση ήταν... καμπανάκι.

Αυτό που έμελλε να ηχήσει δυνατά στα αυτιά οπαδών, παικτών, προπονητή και διοίκησης. Ο Τραϊανός Δέλλας το είπε και δημοσίως «Η ΑΕΚ που θέλουμε απέχει από αυτή».

Μετά το τέλος του φιλικού επικράτησε προβληματισμός για την κακή εικόνα αρκετών, την απειθαρχεία του Τζιμπούρ (χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλο) και την καθυστέρηση στις μεταγραφές.

Σε λιγότερο από 20 ημέρες η ΑΕΚ ξεκινά το πρωτάθλημα και ακόμη έχει αρκετά κενά. Στο αριστερό μπακ, στα στόπερ, στα χαφ μετά τους πολλούς τραυματισμούς και στην επίθεση (σε άκρα και φορ).

Η συνάντηση Δέλλα – Μπάγεβιτς στην Πολωνία έφερε όλα αυτά τα θέματα επί τάπητος. Ο προπονητής της ΑΕΚ ζήτησε άμεσα ενίσχυση, με τον εκτελεστικό διευθυντή να τονίζει στον τεχνικό διευθυντή Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ότι πρέπει να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Πρώτος στόχος στην επίθεση ο Ντιέγκο Μπουονανότε. Η ΑΕΚ έκανε πρόταση στην Γρανάδα ακόμη και για συνιδιοκτησία. Με τον Αργεντίνο επιθετικό δείχνει να τα έχει βρει. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ έχει κλείσει για το αριστερό άκρο της άμυνας τον 19χρονο Αιγύπτιο Χαφέζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ανόρθωση ντιεγο μπουονανοτε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ