Στρατούλης: Αν είναι να πεθάνουμε από την πείνα μέσα στο ευρώ, να δούμε και τη δραχμή - iefimerida.gr

Στρατούλης: Αν είναι να πεθάνουμε από την πείνα μέσα στο ευρώ, να δούμε και τη δραχμή

Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να μείνει «μια μικρή παρένθεση στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ» η συμφωνία των Βρυξελλών, ζήτησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης.

Ο κ. Στρατούλης μιλώντας στον ALPHA 989 δήλωσε ότι ο ίδιος και οι σύντροφοί του στην Αριστερή Πλατφόρμα αγωνίζονται ώστε «να επανέλθει το ταχύτερο δυνατό σε αντιμνημονιακή ρότα το κόμμα και σε ρότα εφαρμογής των προγραμματικών του δηλώσεων».

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι πρέπει να ασκηθεί η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια αυτή την περίοδο μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε η κυβέρνηση να μην αναλάβει δεσμεύσεις με νέα συμφωνία έναντι των δανειστών της χώρας, που θα ακυρώνουν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, αναφερόμενος στο εθνικό νόμισμα, τόνισε ότι «μπορούμε να το δούμε, εάν είναι να πεθάνουμε από την πείνα μέσα στο ευρώ». «Είναι μια μεγάλη συζήτηση, η οποία έχει αρχίσει στον ΣΥΡΙΖΑ, νομίζω και στην ελληνική κοινωνία. Δεν πρέπει να είναι απαγορευμένη αυτή η συζήτηση. Ως εκ τούτου, χαρακτηρισμοί “συμμορία της δραχμής”, ποινικοποίηση των όποιων απόψεων του Γιάνη Βαρουφάκη ή της Αριστερής Πλατφόρμας είναι πράγματα ανεπίτρεπτα», είπε ο κ. Στρατούλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ