Πανούσης: Εκλογές για να λυθεί το πρόβλημα στην κυβερνηση - iefimerida.gr

Πανούσης: Εκλογές για να λυθεί το πρόβλημα στην κυβερνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατηγορηματικός ότι "ο μόνος τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα (σσ της κυβέρνησης) είναι οι εκλογές" εμφανίστηκε ο υπουργός προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο οποίος τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρχει κόμμα μέσα στο κόμμα.

Όπως είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών " πέραν του παραδόξου ότι στηρίζει η αντιπολίτευση την κυβέρνηση, το δεύτερο είναι ότι όταν έχεις 40 άτομα που σταθερά καταψηφίζουν έχεις ένα δεύτερο διαρκές πρόβλημα. Δεν μπορείς να έχεις κόμμα μέσα στο κόμμα. για να λυθεί ο μόνος τρόπος είναι οι εκλογές".

Μάλιστα, εξέφρασε την άποψη ότι και το δημοψήφισμα και οι εκλογές δεν έχουν νόημα, αλλά όπως ανέφερε, " φτάνεις σε ένα σημείο που δεν γίνεται αλλιώς. Μακάρι η ομάδα Λαφαζάνη με την προεδρική να συμφωνήσουν σε ένα modus vivendi".
Τέλος, υπογράμμισε ότι "το ερώτημα ( περί εκλογών) είναι σε σχέση με το συνέδριο, πότε θα προσδιοριστούν. Το θέμα είναι αυτό το συνέδριο θα προκαθορίσει και τις εκλογές ή δεν θα θελήσει να φτάσει μέχρι εκεί και θα γίνουν εκλογές νωρίτερα;", διερωτήθηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Πανούσης Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ