To μοντέλο που υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου μιλά για την επέμβαση που του άλλαξε τη ζωή - iefimerida.gr

To μοντέλο που υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου μιλά για την επέμβαση που του άλλαξε τη ζωή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 2012 έφερε την επανάσταση στις πασαρέλες, καθώς ήταν το μοντέλο που ενσάρκωνε αυτό που λέμε ανδρόγυνο στιλ.

Ο ανήλικος τότε Αντρέι Πέγιτς από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη είχε τραβήξει πάνω τα φώτα του δημοσιότητας από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στον χώρο της μόδας, εξαιτίας της θηλυπρεπούς του εμφάνισης.

Πέρυσι, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης, όταν αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την πρόθεσή του να υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου. Τώρα, έναν χρόνο μετά την επέμβαση, μιλά σε σόου της Αυστραλιανής τηλεόρασης για την αντιμετώπιση του κόσμου απέναντι της και τις συνέπειες της εγχείρισης στη δική της ψυχοσύνθεση.

«Δεν είναι μία εύκολη διαδικασία, δεν πρόκειται για ένα παραμύθι», δήλωσε η Αντρέγια Πρέγιτς. «(Η επέμβαση αλλαγής φύλου) δεν δίνει λύση σε κάθε πρόβλημα. Είναι όμως ένα κομμάτι του σώματός σου και της νέας σου ταυτότητας. Μπορεί να είναι κάτι καλό και όμορφο για κάποιον να το κάνει , διότι μετά από αυτό μπορεί να ζήσει , όπως ακριβώς αισθάνεται , μετά από αρκετά χρόνια καταπίεσης» πρόσθεσε.

Οσο για τις ομοιότητές του με την Κέιτλιν Τζένερ, το διάσημο μοντέλο είπε: «Πιστεύω ακράδαντα πως η ιστορία η δική μου με αυτήν της Κέιτλιν είναι πολύ διαφορετικές, όμως αυτό που είναι κοινό και στις δύο περιπτώσεις , είναι πως και οι δυο μας το δημοσιοποιήσαμε».

«Η μεγαλύτερη ανησυχία μου ήταν το πώς θα το εκλάμβανε ο κόσμος. Πολλοί άνθρωποι μπορεί να αντιληφθούν μερικές φορές διαφορετικά την αλλαγή φύλου ή να την παρομοιάσουν με επουσιώδη πράγματα , όπως για παράδειγμα πως το κάνει κανείς προς όφελος του ενός ή του άλλου φύλου ή για την καριέρα του και για μένα αυτό ακούγεται τρελό» δηλώνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ