Το νέο Mitsubishi Pajero Sport έχει επιθετική εμφάνιση (βίντεο) - iefimerida.gr

Το νέο Mitsubishi Pajero Sport έχει επιθετική εμφάνιση (βίντεο)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσημη παρουσίαση του νέου Mitsubishi Pajero Sport στην έκθεση της Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη, και έναρξη των πωλήσεων του στη χώρα της Άπω Ανατολής και στη συνέχεια στην Αυστραλία και τις άλλες αγορές, με την Ευρώπη να παίρνει σειρά το 2016.

Χαρακτηριστικό του μήκους σχεδόν 4,80 μέτρων νέου SUV της Mitsubishi είναι η αρκετά επιθετική σχεδίασή του, με το σχετικά τετράγωνο σχήμα, ενώ στο εσωτερικό του οι χώροι φτάνουν και περισσεύουν για μέχρι και 7 επιβάτες. Παράλληλα ο εξοπλισμός ασφάλειας, διασύνδεσης και διευκόλυνσης είναι ουσιαστικά πλήρης.

Το νέο Pajero Sport βασίζεται στα μηχανικά μέρη του πικ-απ L200 (πρεμιέρα στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο) κι έτσι έχει τον ίδιο turbo diesel των 2.400 κυβικών, καθώς και με το ίδιο σύστημα τετρακίνησης Super-Select 4WD-II. Διαθέσιμες θα είναι δύο εκδόσεις, η βασική με 154 ίππους και 380 Nm και η πιο ισχυρή με 181 άλογα και 430 Nm. Σύμφωνα με την Mitsubishi, ολοκαίνουργιο είναι το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων (αντικαθιστά το μέχρι τώρα 5άρι), η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 13 χιλιοστά στα 218, ενώ οι εκπομπές CO2 είναι κάτω από τα 200 γραμμάρια.

Το νέο Mitsubishi Pajero Sport έχει επιθετική εμφάνιση (βίντεο) | iefimerida.gr 0
Το νέο Mitsubishi Pajero Sport έχει επιθετική εμφάνιση (βίντεο) | iefimerida.gr 1
Το νέο Mitsubishi Pajero Sport έχει επιθετική εμφάνιση (βίντεο) | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mitsubishi Pajero Sport αυτοκίνητο παρουσίαση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ