Η Βίκυ Κουλιανού με θανατηφόρο κορμί [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Βίκυ Κουλιανού με θανατηφόρο κορμί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι να πει κανείς για μια γυναίκα δίμετρη που σκάει μύτη σε μια καφετέρια μέρα μεσημέρι για να κάνουμε τη συνέντευξη αναστατώνοντας όλον τον αντρικό πληθυσμό και προκαλώντας παγωμένα χαμόγελα σε γυναίκες;

Ετσι παρουσιάζει το περιοδικό You το πρώην μοντέλο Βίκυ Κουλιανού, η οποία παρότι αποσύρθηκε από τις πασαρέλες εξακολουθεί να είναι μια καθηλωτική γυναίκα.

Η φωτογράφιση έγινε για το περιοδικό You:

Η Βίκυ Κουλιανού με θανατηφόρο κορμί [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Νίκος Μαστοράκης την έχει αποκαλέσει «Τζάγκουαρ» και όχι άδικα…

Η Βίκυ Κουλιανούείναι μια πανέμορφη γυναίκα, από τις πιο διάσημες και αγαπητές του χώρου. Έκανε διεθνή καριέρα τα χρόνια που το μόντελινγκ ζούσε μεγάλες στιγμές, έχει γευτεί τα πάντα, ακόμα και γάμο έκανε στα 16 της… Και σήμερα, γεμάτη από όλα αυτά, μιλάει στοYOU για τη ζωή που περνά μπροστά της αλλά δεν την αφήνει να χάνεται…

Η Βίκυ Κουλιανού με θανατηφόρο κορμί [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στην ερώτηση τι την κάνει να μην ονειρεύεται να ντυθεί νύφη, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Μου συνέβη μόνο μία φορά παλαιότερα και τότε πέρασε από το μυαλό μου γιατί η σχέση που είχα ήταν πολλά χρόνια, αλλά κάτι με φρέναρε, με τρόμαζε. Ήμασταν 7,5 χρόνια μαζί, όχι ότι οι άλλες σχέσεις που είχα ήταν μικρές, 3-4 χρόνια… Είμαι άνθρωπος των σχέσεων. Όταν σκέφτηκα το γάμο παράλληλα έτρεχαν στο μυαλό μου χιλιάδες άλλα πράγματα και σ” εμένα και στον σύντροφό μου. Δεν προλαβαίναμε, όμως, και μετά χωρίσαμε…(γέλια)» και συνεχίζει διευκρινίζοντας πως παντρεύτηκε σε εκκλησία «Ναι, κανονικά. Όμως, μόνο αυτό έγινε κανονικά γιατί αντέξαμε 4 μήνες, μέναμε με τους γονείς μας, δεν έχω καταλάβει γάμο από αυτό το πράγμα. Ήμασταν δύο παιδάκια που πήγαν, έβαλαν ένα κοστούμι και ένα νυφικό…»

Από την φωτογράφισή της στο You:

Η Βίκυ Κουλιανού με θανατηφόρο κορμί [εικόνες] | iefimerida.gr 2



Βρήκε ποτέ το άλλο της μισό; Η Βίκυ Κουλιανού απαντά:

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει το άλλο μου μισό. Μου κάνει πολύ παραμύθι. Έχω διαβάσει και ένα βιβλίο για το άλλο μας μισό που υποστηρίζει ότι είναι ο εντελώς αντίθετος άνθρωπος από εμάς, εξάλλου τα ετερώνυμα έλκονται. Σίγουρα έχω υπάρξει με ανθρώπους που πραγματικά ήταν άψογοι και περάσαμε τέλεια. Ίσως εγώ δεν είμαι τόσο πολύ του γάμου. Το έχω σκεφτεί, οκ θα ήθελα να κάνω ένα μεγάλο πάρτι σε μια παραλία αλλά ποτέ δεν έχει μπει εμμονικά στο μυαλό μου. Ούτε πιο μικρή με απασχολούσε. Αν με ενδιέφερε τόσο πολύ, θα είχα παντρευτεί».

Η γυναίκα με την απαράμιλλη ελληνική ομορφιά:

Η Βίκυ Κουλιανού με θανατηφόρο κορμί [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η Βίκυ Κουλιανού με θανατηφόρο κορμί [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Η Βίκυ Κουλιανού με θανατηφόρο κορμί [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βίκυ κουλιανού θανατηφόρο κορμί you
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ