Διαμελισμένο πτώμα γυναίκας βρέθηκε στη Ρόδο - iefimerida.gr

Διαμελισμένο πτώμα γυναίκας βρέθηκε στη Ρόδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρωί της Κυριακής το Λιμενικό Σώμα εντόπισε διαμελισμένο άψυχο σώμα γυναίκας που πιστεύεται πως ανήκει σε αγνοούμενη γυναίκα.

Η σορός που εντοπίστηκε στην παραλία της Αφάντου στη Ρόδο το πρωί της Κυριακής, πιστεύεται πως πρόκειται για το πτώμα της 37χρονης Ρωσίδας που αγνοείται από χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το άψυχο σώμα που εντοπίστηκε από το Λιμενικό Σώμα είναι κομματιασμένο και το πιο πιθανό σενάριο είναι η άτυχη γυναίκα να βρήκε τραγικό θάνατο από ιδιωτικό σκάφος.

Η άτυχη τουρίστρια είχε πάει για διακοπές στο νησί και όπως συνήθιζε καθημερινά έκανε το μπάνιο στην παραλία του νησιού. Ωστόσο από τις 8 το απόγευμα του Σαββάτου χάθηκαν τα ίχνη της αφού δεν επέστρεψε από την παραλία.

Ως υπεύθυνος για το δυστύχημα αυτό, συνελήφθη και εξετάζεται από άνδρες του λιμεναρχείου της Ρόδου, χειριστής ταχύπλοου σκάφους το οποίο το απόγευμα του Σαββάτου κινούνταν στην ευρύτερη περιοχή, εκτελώντας θαλάσσια σπορ.Πρόκειται για 43χρονο Ελβετό ο οποίος κρατείται και πρόκειται να παραπεμφθεί στην αντιεισαγγελέα πρωτοδικών Ρόδου εντός της ημέρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρόδος ρωσίδα θάλασσα Ατύχημα σκάφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ