Η Μέρκελ όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Στις Αλπεις, με καρό πουκάμισο, να κάνει ορειβασία [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μέρκελ όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Στις Αλπεις, με καρό πουκάμισο, να κάνει ορειβασία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα, ηλιοθεραπεία και, για πάρα πολλούς Γερμανούς, ελληνικά νησιά. Η Άνγκελα Μέρκελ αντιλαμβάνεται με διαφορετικό τρόπο τις θερινές διακοπές.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Γερμανίδα καγκελάριος επέλεξε τις λίγες ημέρες ξεκούρασης που τις αναλογούν από τα καθημερινά προβλήματα της καγκελαρίας, να τις περάσει, μαζί με τον άνδρα της, στις ιταλικές Άλπεις.

Η Μέρκελ όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Στις Αλπεις, με καρό πουκάμισο, να κάνει ορειβασία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Απαλλαγμένη από το πρωτόκολλο και το γνωστό ενδυματολογικό κώδικα που ακολουθεί πιστά, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε μια πλαγιά, την ώρα που έκανε κατάβαση, να φοράει αθλητικό καπέλο, καρό πουκάμισο (λες και θέλει να πάει κόντρα στον Γιάνη Βαρουφάκη), σπορ παντελόνι και φυσικά τα κλασικά ορειβατικό μποτάκια.

Η Μέρκελ όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Στις Αλπεις, με καρό πουκάμισο, να κάνει ορειβασία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Άνγκελα Μέρκελ δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της για το συγκεκριμένο θέρετρο, εξ ου και το επισκέπτεται κάθε χρόνο αυτή την εποχή, αλλά και όποτε άλλοτε βρίσκει ευκαιρία. Πάντως, οι διακοπές της Άνγκελα Μέρκελ και του άνδρα τους απέχουν πολύ από το να θεωρηθούν χλιδάτες. Το ξενοδοχείο στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν καταλύσει είναι το Hotel Marlet όπου η τιμή κάθε δωματίου δεν ξεπερνάει τα 70 ευρώ τη διανυκτέρευση.

Η Μέρκελ όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Στις Αλπεις, με καρό πουκάμισο, να κάνει ορειβασία [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Άνθρωποι που παρακολουθούν το καθημερινό της πρόγραμμα αναφέρουν πως δείχνει αρκετά ήρεμη, αν και ο καιρός στην περιοχή δεν είναι και ο καλύτερος (συνεχόμενη συννεφιά), ενώ την έχουν δει να μιλάει συνέχεια στο τηλέφωνο με ξένους ηγέτες. Τα... καλά της πολιτικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άνγκελα Μέρκελ Άλπεις ορειβασία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ