Σε εργαστήριο στην Τουλούζη το τμήμα φτερού που βρέθηκε στη Ρεϊνιόν - Ειδικοί της Boeing βοηθούν στην ανάλυση - iefimerida.gr

Σε εργαστήριο στην Τουλούζη το τμήμα φτερού που βρέθηκε στη Ρεϊνιόν - Ειδικοί της Boeing βοηθούν στην ανάλυση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Παρίσι έφτασε το πρωί του Σαββάτου το τμήμα φτερού που εντοπίστηκε στο νησί Λα Ρεϊνιόν.

Τις επόμενες ημέρες θα εξετασθεί σε εργαστήριο στην Τουλούζη, με εμπειρογνώμονες να καλούνται να απαντήσουν με σαφήνεια για το αν πρόκειται για τμήμα του μοιραίου Boeing της πτήσης MH370, που εξαφανίστηκε το Μάρτιο του 2014.

Το θραύσμα μήκους δύο μέτρων, που ανακαλύφθηκε την Τετάρτη σε παραλία του γαλλικού νησιού στον Ινδικό Ωκεανό, έφτασε στο αεροδρόμιο του Ορλί συσκευασμένο σ' ένα κιβώτιο. Κομμάτια μιας καφέ βαλίτσας που βρέθηκαν την Πέμπτη κοντά σ' αυτό το τμήμα φτερού θα εξετασθούν επίσης από ειδικούς σε εργαστήριο της Χωροφυλακής κοντά στο Παρίσι, σύμφωνα με την εισαγγελία.

Παράλληλα, η Boeing ανακοίνωσε ότι θα στείλει τεχνική ομάδα στη Γαλλία, προκειμένου να βοηθήσει στην ανάλυση των συντριμμιών.

Το αεροσκάφος της Malaysia Airlines, που εκτελούσε την πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ προς το Πεκίνο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ περίπου μια ώρα μετά την απογείωσή του πέρυσι τον Μάρτιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Boeing MH370
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ