Να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές εξετάζει ο Βαγγέλης Παπαχρήστος - iefimerida.gr

Να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές εξετάζει ο Βαγγέλης Παπαχρήστος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές πραγματοποιηθούν, εξετάζει ο ανεξάρτητος βουλευτής -προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ- Βαγγέλης Παπαχρήστος.

Μετά το “τέλος” που έβαλε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, στο σενάριο των πρόωρων εκλογών ο κ. Παπαχρήστος σε κουβέντα που είχε με δημοσιογράφους είπε “Δηλαδή, θα με ανεχθείτε για δύο ακόμα χρόνια;”, για να δεχθεί αμέσως την ερώτηση “Γιατί, σκέφτεστε να μην κατεβείτε στις επόμενες εκλογές;” και εκείνος απάντησε “θα δούμε”.

Ο ίδιος μη διατεθειμένος πάντως να είναι υποψήφιος με οποιοδήποτε άλλο κόμμα πλην του ΠΑΣΟΚ, αφού όπως δηλώνει “αρκετά κόμματα άλλαξα στη ζωή μου”, παραδέχεται πως η απόφασή του δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο, αναμένοντας ίσως ενδόμυχα την πρόσκληση από την Ιπποκράτους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ