Spiegel: Το ΔΝΤ υπονομεύει τη Γερμανία με το πρόγραμμα της Ελλάδας - iefimerida.gr

Spiegel: Το ΔΝΤ υπονομεύει τη Γερμανία με το πρόγραμμα της Ελλάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σταθερή θέση του ΔΝΤ ότι δεν πρόκειται να μετέχει στο νέο πρόγραμμα στήριξης προς την Ελλάδα, αν προηγουμένως δεν ρυθμιστεί το θέμα του χρέους της, δημιουργεί προβλήματα στη Γερμανία και την Μέρκελ.

Αυτό σημειώνει το γερμανικό περιοδικό Spiegel σε σημερινό του ρεπορτάζ χρησιμοποιώντας μάλιστα και την έννοια της «υπονόμευσης» από πλευράς του Ταμείου με... θύμα τη Γερμανία και την Άνγκελα Μέρκελ.

Το περιοδικό σημειώνει ότι η μη συμμετοχή του ΔΝΤ στο νέο πρόγραμμα δημιουργεί προβλήματα και μπλοκάρει τη διαδικασία και εξηγεί:

«Τις επόμενες μέρες η τελευταία θα πρέπει να λάβει τη συγκατάθεση της γερμανικής βουλής για τη νέα βοήθεια προς την Ελλάδα. Μέχρι στιγμής η κ. Μέρκελ επέμενε στη συμμετοχή του ΔΝΤ στα προγράμματα βοήθειας» τονίζει το περιοδικό. Κάνει, δε, λόγο ακόμη και για ενδεχόμενο ρήξης στις σχέσεις της με την Κριστίν Λαγκάρντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άνγκελα Μέρκελ Κριστίν Λαγκάρντ ΔΝΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ