Ο Λούκας αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ παρά τις πιέσεις Σαββίδη - iefimerida.gr

Ο Λούκας αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ παρά τις πιέσεις Σαββίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λούκας Πέρεθ σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ στην Τούμπα χαρίζοντας τη νίκη στον ΠΑΟΚ απέναντι στην Σπαρτάκ Τρνάβα στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και λίγες ώρες αργότερα αποχαιρέτισε τον Δικέφαλο σε δείπνο με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ηταν ο άνθρωπος που έκρινε την αναμέτρηση με την Σπαρτάκ Τρνάβα, χαρίζοντας στον ΠΑΟΚ το προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι-οφ με ένα πανέμορφο γκολ. Ο κόσμος τον αποθέωσε, ο ίδιος συγκινήθηκε, ο Ιβαν Σαββίδης του πρόσφερε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο όμως αυτός θέλησε να πάει στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο Λούκας δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Δικέφαλο του βορρά αφού όπως τόνισε στον ιδιοκτήτη του συλλόγου, δεν είναι προτεραιότητά του ένα καλό συμβόλαιο αλλά οι προοπτικές που του ανοίγονται με το να συνεχίσει την καριέρα του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Σπαρτάκ, Λούκας και Σαββίδης δείπνησαν μαζί χωρίς ωστόσο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ να καταφέρει να πείσει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή. «Αγαπώ τον ΠΑΟΚ, εκτιμώ ό,τι μου έχει προσφέρει στην καριέρα μου, αλλά έχω μια μεγάλη προοπτική μπροστά μου. Δεν είναι οικονομικό το θέμα, θέλω να παίξω στην Ισπανία και την ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Γαλικία και σίγουρα δεν είναι πρόβλημά μου ο ΠΑΟΚ», είπε μεταξύ άλλων ο Λούκας στον Σαββίδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ισπανός συμφώνησε με την Ντεπορτίβο σε συμβόλαιο τεσσάρων ετών ενώ ο ΠΑΟΚ θα εισπράξει 1,5 εκ. ευρώ και θα έχει 50% ποσοστό μεταπώλησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ