Τα ζώδια της Παρασκευής 31 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 31 Ιουλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για εσάς τους Κριούς το τριήμερο αυτό σας βάζει σε δίλημμα ανάμεσα στα παιδιά και τους φίλους σας, ενώ για όσους έχετε γεννηθεί μετά τις 13 Απριλίου υπάρχει ένταση σε οικογενειακό επίπεδο, με τις μετακομίσεις και τις μετακινήσεις, τις επισκευές και τα θέματα ακίνητης περιουσίας γενικότερα να μην λείπουν! Την Κυριακή, η πολύ ωραία όψη Ερμή-Ουρανού σας φέρνει απρόβλεπτες συναντήσεις με νεαρά πρόσωπα ή αγαπημένους σας ανθρώπους ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Απριλίου. Η Αφροδίτη που επιστρέφει ανάδρομη στον Λέοντα σας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και σε παλιούς αγαπημένους.

Ταύρος
Σε εσάς τους Ταύρους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τέλος Απριλίου, η αντίθεση Ήλιου-Σελήνης, η Πανσέληνος δηλαδή, δημιουργεί διλήμματα ανάμεσα σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Πολλοί θα δείτε φίλους, θα δεχθείτε κόσμο στο σπίτι σας ή εσείς θα επισκεφτείτε την πατρογονική σας εστία, και θα έχετε γενικά απρόβλεπτες συναντήσεις. Η επιστροφή της Αφροδίτης στον Λέοντα σας οδηγεί να κάνετε έξοδα για την πατρική σας περιουσία ή γενικότερα για την οικογένεια. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας προσέχετε, όλη η ερχόμενη εβδομάδα μπορεί να κρύβει μια απαισιοδοξία ή μια δυσάρεστη κατάσταση που θα σας επηρεάσει.

Δίδυμοι
Για εσάς τους Διδύμους το τριήμερο αυτό είναι γεμάτο σημαντικές μετακινήσεις, συναντήσεις και επαφές, ενώ η επιστροφή της Αφροδίτης στον Λέοντα σας φέρνει συναντήσεις με ανθρώπους από τα παλιά, ή μπορεί να αναβάλλετε κάποια πράγματα που σκεφτόσασταν. Η Πανσέληνος αυτή δεν είναι δυσαρμονική ως προς το ζώδιό σας, αντίθετα έχετε διλήμματα ανάμεσα σε καταστάσεις της καθημερινότητάς σας και στα σχέδια που κάνετε για το μέλλον, ακόμη και με ταξίδια στο εξωτερικό. Η Κυριακή σας φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις, ενώ μπορεί να δείτε φίλους από τα παλιά.

Καρκίνος
Η Πανσέληνος της Παρασκευής δημιουργεί σε εσάς τους Καρκίνους πονοκέφαλο για τα οικονομικά σας, ενώ η επιστροφή της Αφροδίτης στον Λέοντα μπορεί να σας κάνει να μετανιώσετε για κάποια έξοδα που έχετε ήδη αποφασίσει. Ενδεχομένως να έχετε συγκρούσεις με τα παιδιά ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ αν έχετε γεννηθεί μετά τις 12-13 Ιουλίου, με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο είστε μεν δυνατοί και δυναμικοί, θα πρέπει όμως να προσέχετε τα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα.

Λέων
Για εσάς τους Λέοντες, με αρκετούς πλανήτες να έχουν μαζευτεί στο δικό σας ζώδιο, υπάρχει μια γενικότερη ένταση! Η Πανσέληνος όμως επηρεάζει κυρίως όσους είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουλίου φέρνοντάς σας σε αντιπαράθεση με τον σύντροφό σας η τους συνεργάτες σας. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Αυγούστου θα έχετε απρόβλεπτες εξελίξεις και απρόσμενες συναντήσεις, άλλοι θα ταξιδέψετε ή θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα. Η Αφροδίτη επιστρέφει μεν στο δικό σας ζώδιο, υπάρχει όμως μια δυσκολία, ειδικά μέχρι την άλλη εβδομάδα, κυρίως για εσάς που είστε γεννημένοι από τις 19 Αυγούστου και μετά. Προσέχετε οικογενειακές υποθέσεις οι οποίες μπορούν να σας φορτίσουν.

Παρθένος
Τα πράγματα είναι κάπως πιεστικά για εσάς τους Παρθένους, με αρκετούς πλανήτες στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο να δημιουργούν ένα ισχυρό παρασκήνιο, ενώ η Πανσέληνος μπορεί να δημιουργήσει θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας. Οικογενειακά θέματα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Ενδεχομένως κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να σας δημιουργήσουν προβλήματα την ερχόμενη εβδομάδα ή αντίθετα να πρέπει να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα της οικογένειάς σας. Οι φίλοι μπορεί να είναι κοντά σας, όμως προσέχετε, οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ίσως να μην ευνοούνται.

Ζυγός
Για τους Ζυγούς που έχετε γεννηθεί μετά τις 13-14 Οκτωβρίου υπάρχει ένταση σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ η Πανσέληνος της Παρασκευής δεν είναι δυσαρμονική ως προς το ζώδιό σας αν και σας δημιουργεί διλήμματα ανάμεσα στα παιδιά και την κοινωνική σας ζωή. Γενικότερα η κοινωνική σας ζωή παρουσιάζει κάποιους σημαντικούς προβληματισμούς, ενώ καλό θα είναι να αποφύγετε να συζητήσετε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα για ένα οικονομικό σας ζήτημα. Όμως προσέχετε, μπορεί να δείτε φίλους, να κάνετε συζητήσεις μαζί τους, την ερχόμενη όμως εβδομάδα μπορεί να πληγωθείτε από τον τομέα αυτό.

Σκορπιός
Η Πανσέληνος της Παρασκευής επηρεάζει άμεσα τους Σκορπιούς που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο, δημιουργώντας σας οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Η επαγγελματική σας ζωή είναι σημαντική όμως μην δώσετε αφορμές για σχόλια. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στον επαγγελματικό ή τον κοινωνικό σας χώρο, αρχής γενομένης από τώρα ως και την ερχόμενη εβδομάδα. Για πολλούς από εσάς ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια και πνευματικές εργασίες.

Τοξότης
Εσείς οι Τοξότες, με τέσσερις πλανήτες στον Λέοντα (Ήλιο, Ερμή, Αφροδίτη και Δία), είστε σε μια ιδανική περίοδο, έστω και αν η Πανσέληνος αυτή σας δημιουργεί διλήμματα ανάμεσα στην καθημερινή σας ζωή και στα σχέδιά σας (σπουδές, γραπτά, ταξίδια ή μετακινήσεις). Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Δεκεμβρίου θα έχετε απρόσμενες και πολύ σημαντικές συναντήσεις και επαφές αλλά και απρόσμενα γεγονότα. Για εσάς όμως που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας ίσως την ερχόμενη εβδομάδα να υπάρξει ένα σημαντικό εμπόδιο το οποίο εμποδίζει τον Δία, κυβερνήτη πλανήτη σας, να λειτουργήσει υπέρ σας, για αυτές τις λίγες ημέρες που θα συνεχίσει να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα.

Αιγόκερως
Ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο δημιουργεί ένταση σε εσάς τους Αιγόκερους που είστε γεννημένοι μετά τις 12 Ιανουαρίου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά θέματα, όπως και παλιές οικονομικές υποχρεώσεις. Την Κυριακή όμως θα έχετε μια σημαντική είδηση η οποία έχει σχέση είτε με την οικογένεια είτε με την ακίνητή περιουσία σας και τα οικονομικά σας. Η συναισθηματική σας ζωή ταλαντεύεται αυτό τον καιρό, με καινούργια πρόσωπα να μπλέκουν με τα παλιά, ενώ ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε την ερχόμενη εβδομάδα.

Υδροχόος
Υδροχόοι μου, η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και επηρεάζει όσους είστε γεννημένοι τον Ιανουάριο, με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας να έρχονται τώρα στο προσκήνιο με κάποιες όμως διακυμάνσεις. Θα έχετε απρόβλεπτες συναντήσεις και απρόβλεπτα, πολύ σημαντικά γεγονότα ( ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα) ειδικά όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 9 Φεβρουαρίου. Όμως, η ερχόμενη εβδομάδα είναι αρκετά δύσκολη για όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας και θα πρέπει να προσέχετε τόσο την υγεία σας όσο και τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Ιχθείς
Για εσάς τους Ιχθύς οι πλανήτες (Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη και Δίας) που έχουν μαζευτεί στον Λέοντα αλλά και η Πανσέληνος στον Υδροχόο δημιουργούν ένα άγχος, ενώ ο χώρος της εργασίας ή της υγείας ( δικής σας ή των δικών σας ανθρώπων) θα μπορούσε να σας απασχολήσει έντονα αυτόν τον καιρό. Ακόμη και όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας και έχετε την εύνοια του Κρόνου μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια σημαντικά θέματα. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τα οικονομικά σας θα μπορούσε την εβδομάδα αυτή να προωθηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ