Ερχονται τα πάνω-κάτω στην Super League - Πρόταση μομφής κατά του Μποροβήλου λόγω των στημένων - iefimerida.gr

Ερχονται τα πάνω-κάτω στην Super League - Πρόταση μομφής κατά του Μποροβήλου λόγω των στημένων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόταση μομφής κατά του Γιώργου Μποροβήλου αναμένεται να καταθέσει η ΑΕΚ μετά την παραπομπή σε δίκη ως κατηγορούμενος για το σκάνδαλο «Koriopolis» του προέδρου της Super League.

Αποτελεί πλέον μονόδρομο για τις περισσότερες ομάδες της Super League. Μετά την απόφαση για παραπομπή σε δίκη του Γιώργου Μποροβήλου για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του 2011, η ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει πρόταση μομφής ενώ στο ίδιο «κλαμπ» αναμένεται να μπουν τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναϊκός, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς έχουν εκφράσει αρκετές φορές τη διαφωνία τους.

Ο Μποροβήλος είναι ένας από τους 85 που σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών που εκδόθηκε, θα βρεθούν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ως κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο «Koriopolis»

Από την πλευρά του πάντως, ο πρόεδρος της Super League δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο μετά τη χθεσινή επίσημη ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League δίκη Koriopolis
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ