Αίσθηση από την ομολογία Σκουρλέτη για τη 13η σύνταξη - iefimerida.gr

Αίσθηση από την ομολογία Σκουρλέτη για τη 13η σύνταξη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκαλεί η ομολογία του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Πάνου Σκουρλέτη από το βήμα της ΚΕ, πως ακόμη και αν όλα είχα εξελιχθεί κατ' ευχήν θα ήταν δύσκολο να δώσουν στο τέλος του χρόνου την 13η σύνταξη που είχαν υποσχεθεί προεκλογικά.

«Ακόμα και αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά, ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να δώσουμε την 13η σύνταξη, τον Δεκέμβριο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε: «Δύο λέξεις στροβιλίζουν το μυαλό μου. Η λέξη αφέλεια και η λέξη βεβαιότητα. Μέγιστη αφέλεια η υποτίμηση των συσχετισμών και των δυσκολιών. Και πρέπει να σταθούμε αυτοκριτικά, γιατί το προηγούμενο διάστημα τα είχαμε υποτιμήσει. Το άλλο που έχει καταρρεύσει είναι οι βεβαιότητες. Διαψευστήκαμε ότι με στάση πληρωμών θα ανεβοκατέβαιναν τα χρηματιστήρια. Ότι θα λειτουργούσε η δημοκρατική παράδοση της Ευρώπης». Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, ανέφερε ακόμη ότι το σενάριο επιστροφής στη δραχμή θα ήταν καταστροφικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Σκουρλέτης ΣΥΡΙΖΑ 13η σύνταξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ