Γεροβασίλη: Ο πρωθυπουργός δεν βάζει την υπογραφή του σε καμία διάσπαση - iefimerida.gr

Γεροβασίλη: Ο πρωθυπουργός δεν βάζει την υπογραφή του σε καμία διάσπαση

ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την υπογραφή του σε καμία διάσπαση δεν θα βάλει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο Ολγα Γεροβασίλη, η οποία σχολίασε τις εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος.

«Ο πρωθυπουργός της χώρας δεν βάζει την υπογραφή του σε καμία διάσπαση», δήλωσε σε συνέντευξή της στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.
«Την εκτίμηση απέναντι στη συμπεριφορά της μειοψηφικής άποψης σε αυτό το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, προφανώς και θα την έκανε», είπε και πρόσθεσε: «Τα προβλήματα είναι ανοικτά, τα θέματα είναι διαφανή, δεν κρύβεται κανείς πίσω από το δάχτυλό του. Ακριβώς, με αυτή την έννοια, έκανε και την κριτική του απέναντι στη στάση που τηρείται σήμερα.

Επομένως, ο καθένας από την πλευρά του κόμματος και συλλογικά και ενδεχομένως ανά ομάδες -με την έννοια ότι αυτό που διατύπωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε ποτέ τελικά ενιαίο κόμμα, κόμμα των μελών αλλά παρέμεινε κόμμα των τάσεων- θα πρέπει να πάρει την ευθύνη του απέναντι στην επιλογή που κάνει σήμερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ