«Ο Φέντερερ μπορεί να κάνει τα πάντα, μπορεί να παίζει μέχρι τα 40» - iefimerida.gr

«Ο Φέντερερ μπορεί να κάνει τα πάντα, μπορεί να παίζει μέχρι τα 40»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον προσεχή Αύγουστο, στις 8 του μήνα, ο Ρότζερ Φέντερερ κλείνει τα 34 χρόνια του.

Ο Ίλιε Ναστάζε, πρώην Νο.1 τενίστας στον κόσμο, υποκλίνεται στο ταλέντο του Ελβετού και τον «καλεί» να παραμείνει στα κορτ. «Ο Φέντερερ μπορεί να κάνει τα πάντα», είπε ο 69χρονος Ρουμάνος, κάτοχος δύο Grand Slam τίτλων. «Κανείς δεν μπορεί να παίξει με τόση ποικιλία. Με εκπλήσσει το γεγονός ότι δεν έχει μιμητές. Δεν μπορείς να αντιγράψεις το ταλέντο του, αλλά γιατί να μην παίξεις με παρόμοια στρατηγική;».

Ο Ναστάζε δεν θεωρεί ότι το τέλος είναι κοντά για τον Ελβετό θρύλο. «Δεν συμφωνώ με τον κόσμο που λέει να αφήσει το τένις. Ο Φέντερερ θα παίζει για όσο θέλει. Έχει κερδίσει τα πάντα, ό,τι έρθει θα είναι κάτι επιπλέον. Παραμένει σε φόρμα, μπορεί να παίζει μέχρι τα 40 του. Θα μου φαινόταν περίεργο κάποιος να αφήσει το τένις ενώ είναι στο καλύτερό του επίπεδο. Μπορείς να το αφήσεις, αλλά όχι όταν παίζεις το καλύτερό σου τένις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρότζερ Φέντερερ τένις Ελβετός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ