OTE- COSMOTE “Graduate Trainee Program” - iefimerida.gr

OTE- COSMOTE “Graduate Trainee Program”

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΟΤΕ και η COSMOTE συνέχισαν και το 2014 την υπεύθυνη δράση τους απέναντι στην οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον, με τους εργαζομένους να αποτελούν το πιο σημαντικό κεφάλαιο.

Οι εταιρείες βασίζονται σε ένα πρόγραμμα μετασχηματισμού, στο οποίο η ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί έναν από τους κύριους πυλώνες, για την επίτευξη του στρατηγικού στόχου των εταιρειών: Nα αποτελούν μια σύγχρονη, δυναμική, πελατοκεντρική εταιρεία, υψηλών επιδόσεων και με ηγετική θέση στις αγορές που δραστηριοποιούνται. Στο πλαίσιο αυτό και με γνώμονα την επαγγελματική ανάπτυξη και εκπαίδευση των εργαζομένων με σύγχρονα μέσα, ο ΟΤΕ και η COSMOTE το 2014, ανακοίνωσαν την υλοποίηση του καινοτόμου προγράμματος προσέλκυσης ταλέντων «ΟΤΕ-COSMOTE Graduate Trainee Program». Οι αιτήσεις συμμετοχής ανήλθαν σε 2.500, ενώ σχεδιάστηκε για πρώτη φορά εσωτερικό πρόγραμμα ανάδειξης ταλέντων για εργαζόμενους ΟΤΕ και COSMOTE, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2015.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις επιδόσεις του ΟΤΕ και τις COSMOTE, για την οικονομία την κοινωνία και το περιβάλλον, το 2014, επισκεφθείτε το site του νέου διαδραστικού Απολογισμού Βιώσιμης Ανάπτυξης ΟΤΕ-COSMOTE 2014 www.ote-cosmote-cr2014.gr

OTE- COSMOTE “Graduate Trainee  Program” | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ