Παραιτήθηκε ο Ρινάλντι από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - Βολές σε Τσίπρα και Μαξίμου - iefimerida.gr

Παραιτήθηκε ο Ρινάλντι από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - Βολές σε Τσίπρα και Μαξίμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο επικεφαλής της ΚΟΕ Ρούντι Ρινάλντι, ο οποίες έκανε λόγο για τεράστια ευθύνη του πρωθυπουργού και του Μεγάρου Μαξίμου.

Όπως είπε: «Έχει τεράστια ευθύνη το Μαξίμου και ο Αλέξης Τσίπρας και δεν μπορώ να είμαι στα καθοδηγητικά όργανα. Κάτι δεν πάει καλά σ' αυτή την κατάσταση. Άκουσα το Φίλη και θα πάω κι εγώ σε ένα λαϊκισμό , για τα...κωλομακαρόνια (σς του Φίλη) και θέλω να πάω να του πω ότι κόσμος το πληρώνει με κόστος. Άλλα είπαμε στον κόσμο και μας εμπιστεύθηκε. Πληγώθηκε η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με το λαό.

Η γραμμή να μειώσουμε τις επιπτώσεις δείχνει ότι ωραιοποιούμε την κατάσταση. Ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάσσεται ως κόμμα, αυτή η πολιτική δεν εξυπηρετεί τις υποτελείς τάξεις και αυτό δεν είναι δουλειά της Αριστεράς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επικεφαλής της ΚΟΕ Ρούντι Ρινάλντι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ