Χαμόγελα ικανοποίησης στον Ολυμπιακό - Φουλάρει για μεταγραφική ενίσχυση - iefimerida.gr

Χαμόγελα ικανοποίησης στον Ολυμπιακό - Φουλάρει για μεταγραφική ενίσχυση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός ικανοποίησε και σκόρπισε χαμόγελα συγκρατημένης αισιοδοξίας μετά το πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους με την Τβέντα, την ώρα που επισπεύδονται οι διαδικασίες ενίσχυσής του,.

Ο Μάρκο Σίλβα μόνο ικανοποιημένος μπορούσε να είναι μετά τη νίκη 2-1 επί της Τβέντε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, οι ερυθρόλευκοι είχαν πολύ καλό ρυθμό και με τους Φορτούνη-Πάρντο να σκοράρουν αλλά και να δημιουργούν, άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ομως ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τα κενά του μόνο μεσοεπιθετικά. Τα μέτωπα που παραμένουν ανοιχτά είναι αυτό του αριστερού μπακ και του κεντρικού αμυντικού, πάνω στα οποία θα δουλέψουν τις επόμενες ώρες οι άνθρωποι της διοίκησης.

Ο Κάρλος Ζαμπράνο εξακολουθεί να αποτελεί τον παίκτη που προτιμά ο Σίλβα όμως η περίπτωσή του μόνο εύκολο δεν είναι. Ο Περουβιανός έχει δεχθεί πρόταση από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για συμβόλαιο 3 ετών με ετήσιες απολαβές ύψους 1,5 εκ. ευρώ όμως στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να αποσπάσουν τη θετική του απάντηση.

Για τη θέση του αριστερού μπακ, είναι «κοινό» μυστικό ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτη. Κι αυτό γιατί ο Μαζουακού αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να μετακινηθεί στο Καμπιονάτο, λογικά στη Ρόμα, η οποία πιέζει για την απόκτησή του. Το τελευταίο όνομα που έπεσε στο τραπέζι, ήταν αυτό του Γιόνας Γκουτιέρεζ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Νιούκαστλ και αυτή την περίοδο προπονείται μόνος του με τη Βελέζ ενώ το κασέ του δεν είναι υψηλότερο από 1 εκ. ευρώ.

Ανοιχτό πάντως είναι το ενδεχόμενο, ο Ολυμπιακός να αποκτήσει έναν ακόμη ακραίο επιθετικό. Ο Ερνάνι της Πόρτο εξακολουθεί να απασχολεί τους νταμπλούχους, οι οποίοι φέρεται να έχουν φτάσει σε συμφωνία με την πορτογαλική ομάδα για το δανεισμό του παίκτη. Εκκρεμεί σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, το ύψους της οψιόν αγοράς που θα τοποθετηθεί στη συμφωνία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός μαρκο σιλβα μεταγραφές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ