Σκληρή στάση Αναστασίου προς Σάντσεθ: «Μην αφήνεις εκτεθειμένη την ομάδα» - iefimerida.gr

Σκληρή στάση Αναστασίου προς Σάντσεθ: «Μην αφήνεις εκτεθειμένη την ομάδα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αποβολή του Σέρχιο Σάντσεθ μπορεί να μην κόστισε στον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση με την Μπριζ όμως ο Γιάννης Αναστασίου θέλησε να δώσει ένα μάθημα στον Ισπανό κεντρικό αμυντικό.

Στην προπόνηση που ακολούθησε τον αγώνα, ο τεχνικός των πρασίνων θέλησε να βάλει κάποια όρια στον Σάντσεθ τονίζοντας του ότι «ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο».

Από την πλευρά του ο παίκτης θέλησε να απολογηθεί για τη φάση με τον Ντιαμπί λέγοντας «Ο αντίπαλος με προκάλεσε δύο φορές στα πρώτα τριάντα λεπτά. Αρχικά μου έδωσε μια αγκωνιά σε μια διεκδίκηση, ενώ λίγο αργότερα μου έδωσε ακόμη ένα ύπουλο χτύπημα από πίσω στη μέση, σε μια διεκδίκηση. Αυτό βεβαίως δεν είναι δικαιολογία. Έκανα μεγάλη βλακεία. Ήταν ασυγχώρητο από μέρους μου το γεγονός ότι έπεσα στη παγίδα του και δεν έπρεπε να πάω έτσι πάνω στο τάκλιν».

Ο Αναστασίου αφού τον άκουσε με προσοχή, του ζήτησε να είναι πιο προσεκτικός λέγοντάς του χαρακτηριστικά «Για την εμπειρία σου δεν επιτρέπεται να κάνεις τέτοια λάθη. Είσαι πολύ έμπειρος παίκτης, έχεις παραστάσεις από τοπ επίπεδο και πρέπει να λειτουργείς με το μυαλό και να μην αφήνεις εκτεθημένη την ομάδα, διότι έτσι ζημιωνόμαστε όλοι μας».

Νέο «οχι» για Καρέλη

Ο Νίκος Καρέλης εξακολουθεί να αποτελεί μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες και αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Γκενκ να λάβει αρνητική απάντηση. Ανθρωποι του βελγικού συλλόγου βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην Αθήνα και είχαν συνάντηση με τους Φύσσα και Βόκολο. Η πρόταση ύψους 2,5 εκ. ευρώ όμως της Γκενκ προς τον Παναθηναϊκό δεν ικανοποίησε το τριφύλλι αφού οι απαιτήσεις του για τον Καρέλη αγγίζουν τα 5 εκ. ευρώ. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως η Αμκαρ – προηγούμενη ομάδα του Καρέλη – διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ