Bild: Αρχισε πάλι τα παιχνίδια ο Τσίπρας -Δεν βοηθάει τη διαπραγμάτευση - iefimerida.gr

Bild: Αρχισε πάλι τα παιχνίδια ο Τσίπρας -Δεν βοηθάει τη διαπραγμάτευση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τους αξιωματούχους των δανειστών να βρίσκονται στην Αθήνα και να κάνουν το πρώτο... ξεσκόνισμα των ελληνικών βιβλίων, εμφανίστηκαν και τα βασικά προβλήματα της διαπραγμάτευσης.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, ο Αλέξης Τσίπρας παίζει πάλι παιχνίδι και βάζει εμπόδια στη συζήτηση πριν καν αυτή ξεκινήσει και μπει στα βασικά θέματα.

Βάσει των όσων αναφέρει το δημοσίευμα, η ελληνική κυβέρνηση αποκρύπτει σημαντικά στοιχεία ώστε οι συζητήσεις με την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ να μην σημειώνουν πρόοδο.

«Ξεκινά απο το σημείο στο οποίο σταμάτησε με την Τρόικα: Η Ελληνική πλευρά παίζει παιχνίδια» αναφέρει αξιωματούχος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ESM).

Η Bild υποστηρίζει ότι δεν έχουν δοθεί στους ελεγκτές των δανειστών συγκεκριμένα στοιχεία για τα έσοδα και τα έξοδα της κυβέρνησης επισημαίνοντας ότι σύμφωνα με την Αθήνα οι υπάλληλοι της Τρόικας δεν έχουν δικαίωμα να δουν αυτούς τους αριθμούς.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ