Πρόταση 6 εκατ.ευρώ για τον Μπεργκ – Είπε «όχι» ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Πρόταση 6 εκατ.ευρώ για τον Μπεργκ – Είπε «όχι» ο Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάρκους Μπεργκ λύτρωσε τον ΠΑΟ χθες με το γρήγορο γκολ, ωστόσο οι «πράσινοι» έδωσαν «μάχη» για να τον κρατήσουν.

Προ ημερών, ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός δέχτηκε πρόταση ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Αχλί από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για την πώληση του Μάρκους Μπεργκ. Μία προσφορά η οποία απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη από τη διοίκηση, διότι, ο Σουηδός θεωρείται η βασική κολόνα του "πράσινου οικοδομήματος" και δεν παραχωρείται έναντι χαμηλού - για την αξία του - τιμήματος.

Με τη σειρά του, ο ατζέντης του Μάρκους Μπεργκ, Στάινερ Ντρέιτζ, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, μαρτυρώντας... τη χώρα προέλευσης, χωρίς, όμως, να κατονομάσει την ομάδα που έκανε την προσφορά,. «Εγώ μπορώ να επιβεβαιώσω ότι μία πρόταση ήρθε για τον Μάρκους Μπεργκ. Για δεύτερη πρόταση δεν έχω ακούσει κάτι, όμως, ίσως να τη δέχτηκε απ' ευθείας η διοίκηση» σχολίασε ο Ντρέιτζ στον τηλεοπτικό σταθμό Fotbollskanalen.

Σε ερώτηση για το τι μπορεί να αποκαλύψει για την πρόταση, αρκέστηκε να αναφέρει τα ΗΑΕ: «Η μία από τις προτάσεις προήλθε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά, η διοίκηση επέλεξε να πει όχι». Το ρεπορτάζ παραθέτει τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου στο ραδιόφωνο της Θύρας 13, αναφορικά με την υπόθεση του Μπεργκ, ενώ, στέκεται στη σημασία που έχει ο ποδοσφαιριστής για την ομάδα.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Μπέργκ Κατάρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ