Εφιάλτης στο αεροπλάνο: Παράθυρο έμεινε στα χέρια επιβάτη κατά την προσγείωση [εικόνες] - iefimerida.gr

Εφιάλτης στο αεροπλάνο: Παράθυρο έμεινε στα χέρια επιβάτη κατά την προσγείωση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα αεροπλάνα αποτελούν φόβο και τρόμο για πολλούς ανθρώπους, μάλλον δικαιολογημένα. Το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί αρκετά περιστατικά που δικαιολογούν αυτό το φόβο. Στην λίστα ήρθε να προστεθεί άλλο ένα.

Ο 37χρονος Laurence Gibson βίωσε μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής του, όταν κατά την προσγείωση του αεροπλάνου στο οποίο βρισκόταν, το παράθυρο της θέσης του ξεκόλλησε και έπεσε στα χέρια του.

Το τράνταγμα που προκλήθηκε από την επαφή του αεροπλάνου με το έδαφος ήταν αρκετό ώστε το παράθυρο να αποκολληθεί και να καταλήξει στην αγκαλιά του τρομοκρατημένου επιβάτη. «Ηταν η πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής μου» εξομολογείται ο Gibson.

Ευτυχώς δεν προκλήθηκε κάποιο ατύχημα και έτσι ο 37χρονος, αφού το αεροπλάνο ακινητοποιήθηκε, ασφαλώς ανακουφισμένος έβγαλε φωτογραφία με το παράθυρο που πριν λίγα λεπτά του είχε προκαλέσει τον τρόμο.

Εφιάλτης στο αεροπλάνο: Παράθυρο έμεινε στα χέρια επιβάτη κατά την προσγείωση [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Από την αρχή το αεροπλάνο φαινόταν λίγο παλιό, σαν σαράβαλο. Δεν θύμιζε άλλα σκάφη της εταιρίας» τόνισε ο Gibson σε δηλώσεις του.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της, γνωστής, εταιρίας επιβεβαίωσε το γεγονός, ενώ δήλωσε πως έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό. «Το κομμάτι του παραθύρου εκτοπίστηκε, όμως το συγκεκριμένο μέρος χρησιμοποιείται μόνο ως προστατευτικό, ώστε να μην δημιουργηθούν γρατζουνιές. Θα διορθώσουμε το πρόβλημα ώστε να μην επαναληφθεί» είπε.

Εφιάλτης στο αεροπλάνο: Παράθυρο έμεινε στα χέρια επιβάτη κατά την προσγείωση [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροπλάνο παράθυρο πτήση 37χρονος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ