Ο Γκάλο «υπέγραψε» τη νίκη της ΑΕΚ με 1-0 επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Γκάλο «υπέγραψε» τη νίκη της ΑΕΚ με 1-0 επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με φοβερό γκολ του Ροντρίγκο Γκάλο η ΑΕΚ κέρδισε 1-0 στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας της, με αντίπαλο την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο Βραζιλιάνος μπακ σκόραρε ένα υπέροχο γκολ, σε μια μέτρια εμφάνιση της ΑΕΚ που δεν έπεισε έχοντας τις απουσίες των Βάργκας, Μάνταλου, Μπαρόχα και Ανδρεόπουλου. Στο 92' δοκάρι είχε ο Αρθο με κεφαλιά.

Τον έλεγχο σε ολόκληρη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχε η Ένωση, που όμως δεν μπόρεσε να βγάλει ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία. Η… ουσία ήρθε στο τελευταίο τέταρτο όταν ανέβηκε ο Μπαρμπόσα. Με προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Η είσοδος του Κορδέρο (έπαιξε δίπλα στον Σιμόες) βελτίωσε την κατάσταση, ενώ ήρθε και το γκολ με φωτοβολίδα του Γκάλο (68’).

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν χρησιμοποίησε τους Μπαρόχα και Βάργκας. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ίωση στο αναπνευστικό, ενώ ο δεύτερος προτιμήθηκε να μην επιβαρυνθεί.

ΑΕΚ: Ανέστης (57΄Βούρας), Βασιλαντωνόπουλος (46’ Γκάλο), Λαμπρόπουλος (57’ Κολοβέτσιος), Τζανετόπουλος (57’ Άρθο), Πεταυράκης (57’ Σοϊλέδης), Ανάκογλου (57’ Σιμόες), Γιόχανσον (46’ Κορδέρο), Γροντής (79’ Φαγέ), Ζόριτς (46’ Αραβίδης), Μπαρμπόσα (46’ Πλατέλλας), Κρισάντους (46’ Τζεμπούρ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ χαποελ ιερουσαλημ γκολ γκαλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ