YΠΟΙΚ: Την Πέμπτη στην Αθήνα η Βελκουλέσκου - iefimerida.gr

YΠΟΙΚ: Την Πέμπτη στην Αθήνα η Βελκουλέσκου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές συνεχίζονται σε πολύ καλό κλίμα, όπως διαβεβαίωσε αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών εξέτασαν σήμερα μία σειρά ζητημάτων, όπως τα ενεργειακά, το πλαίσιο των αδειοδοτήσεων, τα δημοσιονομικά και τα φορολογικά. Όλες οι συζητήσεις έγιναν σε πάρα πολύ καλό κλίμα και ακολουθήθηκε πλήρως η ροή του προγράμματος, ενώ οι θεσμοί επισκέφθηκαν εκ νέου το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, επισήμανε ο αξιωματούχος.

Σχετικά με την έλευση της εκπροσώπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η ίδια πηγή διαβεβαίωσε ότι η Ντέλια Βελκουλέσκου θα βρίσκεται στην Αθήνα αύριο, Πέμπτη.

Τέλος, ο αξιωματούχος σημείωσε ότι η σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΟΙΠ εξέτασε τα ζητήματα ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ