Και η Αθήνα έχει fashion bloggers - Δείτε τις τρεις καλύτερες [εικόνες] - iefimerida.gr

Και η Αθήνα έχει fashion bloggers - Δείτε τις τρεις καλύτερες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελλάδα είναι μόνο το γκρίζο της καθημερινότητας και η παρακμή των capital controls; Οχι, είναι και άνθρωποι που γεμίζουν τη ζωή μας με κέφι και χρώματα.

Μαργαρίτα Γουργουρίνη


wearthistoday.com


Tο wearthistoday διηγείται τις ιστορίες των ανθρώπων και των ρούχων που φοράνε, μέσα στις πόλεις που ζουν. Η ιδέα ήταν να μιλήσουμε για τα ρούχα και τη μόδα με ένα δικό μας, πολύ πιο άμεσο και κάπως αστείο τρόπο, που θα έδινε όμως το στίγμα του τι θεωρούμε εμείς ως την καινούργια κομψότητα.
"Αυτή τη στιγμή το wearthistoday έχει 2 πόλεις σαν πυρήνα – την Αθήνα και το Λονδίνο. Τα κορίτσια εκεί και εμείς εδώ φτιάχνουμε τα καθημερινά outfits βάσει της θερμοκρασίας και των πραγμάτων που συμβαίνουν στην πόλη. Μαζί μας υπάρχουν πάντα οι Guest Editors, φίλοι που τους θεωρούμε πολύ μοδάτους μέσα-έξω, που φτιάχνουν τα δικά τους outfits με τα ρούχα που αγαπούν. Συγχρόνως εξερευνούμε αυτά που μας αρέσουν, δουλεύουμε τις τάσεις της μόδας, μιλάμε για απίθανους ανθρώπους και τα ρούχα τους, και ξεκινάμε τις δικές μας παραγωγές".

Και η Αθήνα έχει fashion bloggers - Δείτε τις τρεις καλύτερες [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Και η Αθήνα έχει fashion bloggers - Δείτε τις τρεις καλύτερες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Χρύσα Οικονομοπούλου


fashionism.gr
Το Fashionism μου αρέσει να γράφω θέματα όπως αυτά «στα περιοδικά» και να βλέπω editorials μόδας με τον Μέσο Άνθρωπο, που καμιά φορά τον φωτογραφίζω εγώ, με το κινητό, στο δρόμο (Scott Schuman σε φτωχοδιάβολο, δηλαδή – και σε κάπως ψηλότερο, από όσο ξέρω). Το μοναδικό κριτήριο επιλογής «μοντέλων» για το site είναι να μου αρέσουν εμένα: πρόκειται για κατηγορηματικά υποκειμενική διαδικασία. Tελευταία, κάθε φορά που γράφω για ρούχα ή απλώνω μπουγάδα με φορμάκια-μποξεράκια, απασχολεί το μυαλό μου πολύ σοβαρά εκείνο το «Άριστα» στο μεταπτυχιακό της γλωσσολογίας.

Και η Αθήνα έχει fashion bloggers - Δείτε τις τρεις καλύτερες [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Και η Αθήνα έχει fashion bloggers - Δείτε τις τρεις καλύτερες [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Αννούσα Μελά


mystyleforecast.com

Προσωπικά style videos, editorial νέων τάσεων και ματιών ως web films και κολάζ-posts αφηγούνται μια στιλάτη επικαιρότητα που εμπλουτίζεται και αλλάζει διαρκώς.
Παράλληλα, και ως διευθύντρια Μόδας και Ομορφιάς του περιοδικού «ΕΓΩ! Weekly, Beauty & Lifestyle Fashion Editor» και υπεύθυνη των ενθέτων στο περιοδικό «HELLO!» και «Style hostess» τoυ τηλεοπτικού JOY, η Αννούσα Μελά δεν μπορεί παρά να κάνει διαρκώς reminder πως κάθε μέρα είναι μία μοναδική αποστολή στιλ και πως το στιλ είναι το αυθεντικότερο μέσο παγκόσμιας επικοινωνίας, εφόσον προηγείται της όποιας καθιερωμένης σύστασης μεταξύ δύο ανθρώπων. Μότο της είναι ... «ξεχώρισε από το πλήθος».

Και η Αθήνα έχει fashion bloggers - Δείτε τις τρεις καλύτερες [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Και η Αθήνα έχει fashion bloggers - Δείτε τις τρεις καλύτερες [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αθήνα fashion bloggers Ζωή Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ