Ποδοσφαιριστής της Μπριζ έφυγε με σπασμένα δόντια από το γήπεδο του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Ποδοσφαιριστής της Μπριζ έφυγε με σπασμένα δόντια από το γήπεδο του Παναθηναϊκού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έφτανε η ήττα για τον Τομ Ντε Σούτερ, ήρθαν και δύο σπασμένα δόντια για να συμπληρώσουν την κακή βραδιά του, στο «Απόστολος Νικολαϊδης» μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οδοντίατρο έψαχναν οι άνθρωποι της Μπριζ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 των Βέλγων. Ο Τομ Ντε Σούτερ, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο 71ο λεπτό, είχε μια έντονη κόντρα με τον Ταυλαρίδη στην προσπάθεια να πάρει καλύτερη θέση μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού, με συνέπεια να αποχωρήσει από το γήπεδο με δύο σπασμένα δόντια. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι καθυστέρησε να αναχωρήσει και η πτήση τσάρτερ των Βέλγων.

Ο παίκτης, ο οποίος μπορεί να μην ξεκίνησε βασικός αλλά αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γρανάζια της βελγικής μηχανής του Μισέλ Πρεντόμ, θα είναι έτοιμος για τον επαναληπτικό, όπου μάλλον θα φορέσει φανέλα βασικού και αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι μάχες του με τον Ελληνα κεντρικό αμυντικό.

Ποδοσφαιριστής της Μπριζ έφυγε με σπασμένα δόντια από το γήπεδο του Παναθηναϊκού | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ