Tailor Made Νο 2 στην πιο διάσημη πλατεία της Αθήνας -Κοκτέιλ κομμένα στα «μέτρα» σας [εικόνες] - iefimerida.gr

Tailor Made Νο 2 στην πιο διάσημη πλατεία της Αθήνας -Κοκτέιλ κομμένα στα «μέτρα» σας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν σίγουρα ένας από τους λόγους που η πλατεία Αγίας Ειρήνης απέκτησε το δικό της φανατικό κοινό.

Αποκομμένη από περιοχές που χρόνια πριν αποτελούσαν πόλο έλξης για τους νέους, όπως το Μοναστηράκι και η Καρύτση, έγινε το ιδανικό σημείο για να στηθούν μερικές από της πιο πετυχημένες επιχειρήσεις εστίασης.

Μία από αυτές και το Tailor Made. Ακριβώς πάνω στην πλατεία, ένας μοναδικός χώρος χωρισμένος σε δύο μεγάλες τραπεζαρίες άνοιξε μερικά χρόνια πριν τις πόρτες του. Το όνομά του παραπέμπει σε κάτι άλλο, σε κατάστημα ρούχων ίσως ή σε ραφτάδικο. Δεν προέκυψε όμως καθόλου τυχαία.

Με δεδομένο ότι στην περιοχή μεσουρανούσαν -κάποτε- αλλά συνεχίζουν να λειτουργούν ακόμη και σήμερα καταστήματα με υφάσματα, η ομάδα πίσω από το Tailor Made, εμπνεύστηκε από την ιστορία και βάφτισε το δημιούργημά της βάσει αυτής.

Από μία άλλη οπτική γωνία μάλιστα, το γεγονός ότι οι bartender και οι barista παρασκευάζουν την γεύση που επιθυμείς κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου, δικαιολογεί απόλυτα την επωνυμία του μαγαζιού.

Ο καφές ψαγμένος, με πλούσιο άρωμα και έντονη γεύση, παρασκευάζεται όπως όλα τα ροφήματα μπροστά σου με έναν τρόπο τόσο επιδέξιο που σε συνεπαίρνει.

Τα ποτά του και τα κοκτέιλ ξεχωριστά, σε κάνουν να θέλεις να επιστρέψεις για μία ακόμα βραδιά. Τι κάνεις όμως αν η Αγίας Ειρήνης σού πέφτει λίγο μακριά; Αν τυχερός και ζεις στα νότια, κατευθύνεσαι προς την πλατεία της Νέας Σμύρνης εκεί όπου η ομάδα του Tailor Made άνοιξε το δεύτερο της κατάστημα.

Ποιος ξέρει; Ίσως σε λίγο καιρό να έχουν και άλλες περιοχές της Αθήνας την τύχη να έχουν ένα Tailor Made καφέ στο κέντρο τους.

Tailor Made Νο 2 στην πιο διάσημη πλατεία της Αθήνας -Κοκτέιλ κομμένα στα «μέτρα» σας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Tailor Made Νο 2 στην πιο διάσημη πλατεία της Αθήνας -Κοκτέιλ κομμένα στα «μέτρα» σας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Tailor Made Νο 2 στην πιο διάσημη πλατεία της Αθήνας -Κοκτέιλ κομμένα στα «μέτρα» σας [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Tailor Made Νο 2 στην πιο διάσημη πλατεία της Αθήνας -Κοκτέιλ κομμένα στα «μέτρα» σας [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Σμύρνη καφετέρια Tailor Made
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ