Ντεμπούτο για Φινμπόγκασον απόψε - Φιλικό με Τβέντε ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Ντεμπούτο για Φινμπόγκασον απόψε - Φιλικό με Τβέντε ο Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο του φιλικό απέναντι στην Τ βέντε δίνει απόψε ο Ολυμπιακός επί ολλανδικού εδάφους, όπου αναμένεται το ντεμπούτο του Αλφρεντ Φινμπόγκασον.

Ο Ισλανδός επιθετικός μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το 3ο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Έρμελο και έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ωστόσο, ο Μάρκο Σίλβα δεν είναι διατεθειμένος να τον ρίξει από το πρώτο ημίχρονο στα βαθιά και λογικά θα του δώσει χρόνο συμμετοχής στο 2ο μέρος.

Αυτό φάνηκε και από την 11άδα που χρησιμοποίησε στο τελευταίο προπονητικό διπλό. Εκεί, χρησιμοποίησε τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, τους Ομάρ, Αυλωνίτη, Βούρο και Σαλίνο στην άμυνα, τους Μπουχαλάκη, Μιλιβόγεβιτς στον άξονα και τους Ντομίνγκεζ, Πάρντο, Ντουρμάζ πίσω από τον Χάρα.

Ο Μαζουακού ίσως προφυλαχθεί αφού ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ενώ ο Σιόβας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα ρισκάρει με τη συμμετοχή του ο Σίλβα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ