Πόλο: Τεράστια επιτυχία - Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Ελλάδα - iefimerida.gr

Πόλο: Τεράστια επιτυχία - Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου προκρίθηκε η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών μετά την επικράτησή της επί των Ηνωμένων Πολιτείων Αμερικής με σκορ 11-10.

Οπως ακριβώς έγινε και στην πρεμιέρα με τους Ιταλούς. Η Ελλάδα αποδείχθηκε πολύ καλή για την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών και με εξαιρετική εμφάνιση πήρε τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Το καθοριστικό γκολ με το οποίο η Εθνική μας πήρε τη νίκη ήρθε 30 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη με τον Δελακά, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό και καθοριστικότερο τέρμα του στην αναμέτρηση.

Η Ελλάδα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης βρισκόταν πίσω στο σκορ και είναι χαρακτηριστικό ότι οι Αμερικανοί πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων λίγο πριν τη λήξη. Ομως δύο γκολ του Μυλωνάκη και ένα του Δελακά μετέτρεψαν το 8-10 σε 11-10 και χάρισαν την σπουδαία νίκη στη «γαλανόλευκη».

Ελλάδα (Βλάχος) Φουντούλης 4, Μυλωνάκης 3, Μουρίκης 2, Βλαχόπουλος 1, Δελακάς 1
ΗΠΑ (Ουντόβισιτς) Μαν 2, Σάμιουελς 2, Αζεβέντο 2, Μπόουεν 2, Κούπιντο 1, Ρόελς 1

Οκτάλεπτα 3-3, 1-3, 4-3

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πόλο εθνική ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ