Τόσο άσχημο είναι να «την πέφτουν» άνδρες σε περαστικές γυναίκες στο δρόμο [βίντεο] - iefimerida.gr

Τόσο άσχημο είναι να «την πέφτουν» άνδρες σε περαστικές γυναίκες στο δρόμο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηρθε η ώρα οι άνδρες να καταλάβουν πόσο άσχημη είναι η παρενόχληση στο δρόμο για τις γυναίκες. Και για να το καταλάβουν καλύτερα, παρακολούθησαν ένα βίντεο με τις ίδιες τους τις κοπέλες να γίνονται θύματα αυτής της φαλλοκρατικής πρακτικής.

Ως μέρος ενός διαφωτιστικού κοινωνικού πειράματος, σε συνεργασία με το Cosmopolitan, τρεις γυναίκες κλήθηκαν να φορέσουν κρυφές κάμερες GoPro καθώς περπατούσαν στη Νέα Υόρκη. Αργότερα, κάθισαν μαζί με τα αγόρια τους να παρακολουθήσουν το ανησυχητικό βίντεο και μοιράστηκαν τις αντιδράσεις τους.

Σύμφωνα με πρόσφατη διεθνή έρευνα, το 84% των γυναικών έχουν παρενοχληθεί στο δρόμο πριν από την ηλικία των 17, με 13% να είναι μόλις 10 ετών όταν τράβηξαν ανεπιθύμητη προσοχή.

Ωστόσο, οι άνδρες μπορεί μερικές φορές να αγνοούν τα πειράγματα, ακόμα και όταν γίνονται στη σύντροφο τους, επειδή δεν γνωρίζουν τι βιώνουν οι γυναίκες που περπατάνε στο δρόμο σε καθημερινή βάση.

Το συγκεκριμένο πείραμα, έκανε τουλάχιστον αυτούς τους τρεις άνδρες που συμμετείχαν, να αναθεωρήσουν σε πολλά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ