Ο Σαββίδης θέλει τον Σαμαρά στον ΠΑΟΚ - Προβλήματα με το συμβόλαιο του Ρατς - iefimerida.gr

Ο Σαββίδης θέλει τον Σαμαρά στον ΠΑΟΚ - Προβλήματα με το συμβόλαιο του Ρατς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονη κινητικότητα υπάρχει στον ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν τον κρίσιμο πρώτο αγώνα με την Σπαρτάκ Τρνάβα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να πρότεινε στον Φρανκ Αρνεσεν τον Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος είναι ελεύθερος την ίδια ώρα που ο Ραζβάν Ρατς δεν φεύγει αν δεν πάρει το ποσό για το οποίο έχει υπογράψει στο συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο του βορρά.

Δύο μέτωπα είναι ανοιχτά στον ΠΑΟΚ από την στιγμή που ο Ιγκόρ Τούντορ μαζί με τον Φρανκ Αρνεσεν αποφάσισαν να κάνουν ένα ολικό ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του συλλόγου. Ενα, αυτό με τους παίκτες που πρέπει να έρθουν για την ενίσχυση και το άλλο με τον τρόπο που θα αποδεσμευθούν οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει φυσικά και ο Ραζβάν Ρατς, ο οποίος ενημερώθηκε πως από τις αρχές της εβδομάδας θα προπονείται με την ομάδα Νέων ενώ θα πρέπει να βρει ένα σύλλογο για να αποχωρήσει με μεταγραφή. Ωστόσο ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Ρουμανίας δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ χωρίς να πάρει τα χρήματα του συμβολαίου του. Ο Ρατς υπέγραψε πέρυσι το χειμώνα, ανανέωση για άλλα δύο έτη και όπως είναι φυσικό δεν θέλει να χαρίσει ούτε ένα ευρώ. Αυτό δήλωσε άλλωστε και σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της πατρίδας του. «Δεν ξέρω τι θέλουν να κάνουν. Ξέρω ότι υπάρχει συμφωνία δύο ετών ακόμα και θα πρέπει να το σεβαστούν. Δεν μου πρότειναν κάποιον τρόπο για την λύση της συνεργασίας μας. Το Σάββατο με έστειλαν στη δεύτερη ομάδα και την Δευτέρα μου είπαν να βρω ομάδα. Αν μου δώσουν ό,τι γράφει το συμβόλαιο, θα φύγω. Δεν θα ζητήσω αποζημίωση. Αν όχι, θα είναι κατανοητό και σεβαστό. Αν θέλουν να λύσουν το συμβόλαιο ενός παίκτη που είναι σε ισχύ θα πρέπει να πληρώσουν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρατς.

Παρόμοιο πρόβλημα βέβαια ίσως υπάρξει και με τους υπόλοιπους παίκτες που δεν υπολογίζονται και στους οποίους δόθηκε η εντολή να βρουν ομάδα. Την ίδια στιγμή, «τρέχει» και ο σχεδιασμός για τους παίκτες που θα αποκτηθούν. Στην περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ο παίκτης θα μείνει τελικά ελεύθερος από την Ελτσε ενώ η τελευταία πληροφορία θέλει τον Ιβάν Σαββίδη να συζήτησε με τον Αρνεσεν την περίπτωση του Γιώργου Σαμαρά. Ο Ελληνας επιθετικός δεν συνέχισε το δανεισμό του στην Αλ Χιλάλ ενώ έμεινε ελεύθερος και από την Γουέστ Μπρόμιτς, η οποία τον απέκτησε πέρυσι. Ο ίδιος αν και στο πρόσφατο παρελθόν απέκλειε κάθε ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα, δείχνει να είναι πιο συγκαταβατικός το τελευταίο διάστημα και δεν θα έπρεπε να αποκλειστεί η περίπτωσή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Σαμαράς ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ