Bild: Η Τρόικα είναι το δωράκι στον Τσίπρα για τα γενέθλιά του - iefimerida.gr

Bild: Η Τρόικα είναι το δωράκι στον Τσίπρα για τα γενέθλιά του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την Τρόικα, στην Τρόικα + (plus) γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild, αναφερόμενη στην άφιξη των επικεφαλής της Ε.Ε , της ΕΚΤ και του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης στην Ελλάδα.

Μάλιστα η Bild δημοσιεύει και φωτογραφία από το ξενοδοχείο Hilton όπου έχουν καταλύσει τα μέλη των κλιμακίων της Τρόικα, βέβαια από την εικόνα απουσιάζει η Ρουμάνα του ΔΝΤ, η οποία αναμένεται εκτός απροόπτου την Πέμπτη στην Αθήνα.

Στο άρθρο αναφέρεται πως «η μισητή Τρόικα των πιστωτών της χρεοκοπημένης χώρας βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα». Πρόκειται για δωράκι στον Τσίπρα για τα 41α γενέθλιά του, γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild» δείχνοντας τους επικεφαλής των τεχνικών κλιμακίων να έχουν μεταβεί στην Αθήνα.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα εμφανίζονται οι Νικόλα Τζιαμαρόλο από τον Ευρωπαικό Μηχανισμό Στήριξης , τον Ράσμους Ρούφερ από την ΕΚΤ και τον Ντέκλαν Κοστέλο από την Ε.Ε μαζί με δύο συμβούλους τους, σε μία από τις αίθουσες του ξενοδοχείου Hilton.

Bild: Η Τρόικα είναι το δωράκι στον Τσίπρα για τα γενέθλιά του | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Bild τρόικα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ