Προπονητής εθνικής ομάδας έριξε μπουνιά σε δημοσιογράφο και απολύθηκε [βίντεο] - iefimerida.gr

Προπονητής εθνικής ομάδας έριξε μπουνιά σε δημοσιογράφο και απολύθηκε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μιγκέλ Ερέρα έχει εκρητικό χαρακτήρα. Αλλωστε έχει μείνει στην ιστορία για τον πανηγυρισμό του στο τελευταίο Μουντιάλ, όταν το Μεξικό επικράτησε της Κροατίας και πήρε την πρόκριση στους «16». Ομως αυτή τη φορά, μια αντίδρασή του έφερε και την απόλυσή του.

Ο Ερέρα γρονθοκόπησε έναν δημοσιογράφο στο αεροδρόμιο και αυτή ήταν η αιτία της απόλυσής του. Ο Κριστιάν Μαρτινόλι κινήθηκε δικαστικά κατά του ομοσπονδιακού τεχνικού του Μεξικού με την ομοσπονδία να παίρνει την απόφαση απομάκρυνσής του από τον πάγκο, παρά το γεγονός ότι ο Ερέρα είχε αρνηθεί ότι έριξε μπουνιά. «Δεν είμαι τόσο ηλίθιος, απλώς τον έσπρωξα» είχε πει χαρακτηριστικά, λίγες μέρες μετά το συμβάν.

Ωστόσο με τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, οι διοικούντες την ομοσπονδία δεν είχαν άλλη επιλογή. «Πήραμε την απόφαση να ελευθερώσουμε τον Μιγκέλ Ερέρα από τα καθήκοντά του. Οι αξίες και οι αρχές μας πρέπει να παραμένουν, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Η απόλυση του Ερέρα ήταν δύσκολη απόφαση. Ωστόσο, η βία δεν έχει θέση στην κοινωνία, στην οικογένεια και πολύ περισσότερο στο άθλημά μας. Πιστεύω ότι ο Ερέρα καταλαβαίνει απόλυτα το λόγο για την απόφαση αυτή. Όλα αυτά τον έχουν κάνει να υποφέρει», ανέφερε εκπρόσωπος της ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μιγκελ ερερα Μεξικό μπουνιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ