Σούπερ «φιλικό» θέαμα από Μπαρτσελόνα και Τσέλσι - Νικητές οι Αγγλοι [βίντεο] - iefimerida.gr

Σούπερ «φιλικό» θέαμα από Μπαρτσελόνα και Τσέλσι - Νικητές οι Αγγλοι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί αμερικανικού εδάφους η Τσέλσι. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο επικράτησε στα πέναλτι με σκορ 4-2 και ενώ η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 2-2.

Θα μπορούσε να είναι άνετα ζευγάρι ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, σε πολύ πιο χαλαρούς ρυθμούς, αυτούς της προετοιμασίας, το θέαμα ήταν σχεδόν ίδιο. Τσέλσι και Μπαρτσελόνα έμειναν στην ισοπαλία 2-2 στο 90λεπτο και ο Κουρτουά ήταν αυτός που με την απόκρουσή του στο πέναλτι του Πικέ, χάρισε τη νίκη στους Λονδρέζους, στο τελευταίο τους φιλικό στις Η.Π.Α.

Η Τσέλσι άνοιξε το σκορ με εκπληκτική σόλο ενέργεια του Εντεν Αζάρ στο 10ο λεπτό με την Μπαρτσελόνα να ανατρέπει την κατάσταση με τους Σουάρες και Σάντρο στο 52' και στο 66' αντίστοιχα. Η Τσέλσι απάντησε στο 85' και έστειλε το ματς στην παράταση με γκολ του Κέιχιλ, εκεί όπου οι παίκτες του Μουρίνιο φάνηκαν πιο ψύχραιμοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσέλσι Μπαρτσελόνα φιλικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ