Τα ζώδια της Τετάρτης 29 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 29 Ιουλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για εσάς τους Κριούς η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική, καθώς μπορεί ένα επαγγελματικό θέμα να σας φορτίσει. Με τον Άρη να συνεχίζει το πέρασμά του από τον Καρκίνο, όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 10 Απριλίου και ιδιαίτερα μετά τις 13 θα πρέπει να προσέχετε θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι και την οικογένεια. Για όσους όμως έχετε γεννηθεί από τις 17 Απριλίου και μετά υπάρχει μια πολύ καλή και σημαντική περίοδος η οποία θα μπορούσε να βοηθήσει γενικότερα τα σχέδιά σας. Οι αλλαγές είναι προ των πυλών, ειδικά για όσους είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, μετά δηλαδή τις 10 Απριλίου.

Ταύρος
Για εσάς τους Ταύρους η Σελήνη σήμερα στον Αιγόκερω είναι πολύ σημαντική, σας φέρνει κοντά με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ ευνοεί θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις, με τον Πλούτωνα (επίσης στον Αιγόκερω) να ανοίγει νέους δρόμους ειδικά σε όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-5 Μαΐου. Θα έχετε συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ενώ θα ασχοληθείτε και με θέματα της οικογένειάς σας. Βεβαίως, όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 17 Μαΐου θα πρέπει να προσέχετε κάποια οικογενειακά σας θέματα, ή μια κάποια μελαγχολία που ίσως αισθάνεστε, με τον Κρόνο απέναντί σας να μην σας αφήνει να χαρείτε πράγματα που για εσάς είναι σημαντικά. Για όσους είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να δημιουργήσει πισωγυρίσματα, αναθεωρήσεις, ακόμη και την επιστροφή παλιών σχέσεων.

Δίδυμοι
Παρά το γεγονός ότι τρεις πλανήτες στον Λέοντα είναι ιδιαίτερα ευεργετικοί για εσάς τους Διδύμους φέρνοντάς σας μετακινήσεις, συναντήσεις και επαφές, η όψη που κάνει ο Ερμής δείχνει ότι θα μπορούσατε να πείτε λόγια που πικραίνουν ή οι άλλοι να τα πουν σε εσάς. Προσέχετε επομένως την κριτική, είτε την δέχεστε, είτε την ασκείτε. Η ανάδρομη Αφροδίτη σας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ οι πλανητικές όψεις είναι ιδιαίτερα ευεργετικές για όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, γεγονός που σημαίνει ότι τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα βοηθήσουν τις επιδιώξεις σας. Η συναισθηματική ζωή όσων είστε γεννημένοι μετά τις 18 Ιουνίου πορεύεται σε έναν θαυμάσιο δρόμο, προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε.

Καρκίνος
Σε εσάς τους Καρκίνους η Σελήνη στον Αιγόκερω (στο απέναντί σας ζώδιο), μπορεί να προκαλέσει μια κάποια ένταση την οποία θα μπορούσαν να εισπράξουν ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας. Τα οικονομικά σας είναι αυτά που σας απασχολούν, αποφύγετε λοιπόν αυτό το διάστημα να συζητήσετε οικονομικά θέματα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να υπάρξει κάποια βελτίωση στα οικονομικά σας αυτή την περίοδο. Ο Άρης στηρίζει και δυναμώνει εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 16 Ιουλίου, θα πρέπει όμως να προσέχετε τα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα καθώς λόγω της βιασύνης που προκαλεί ο Άρης θα μπορούσατε να είστε λίγο απρόσεκτοι.

Λέων
Τα πάντα θα μπορούσαν να ισχύουν αυτή τη στιγμή για εσάς τους Λέοντες! Ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο σας κάνει πιο δυνατούς και πιο ζωντανούς, θα πείτε όμως λόγια που μπορεί να πικράνουν τους άλλους ή οι άλλοι θα σας πουν πικρά λόγια, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-6 Αυγούστου. Ιδιαίτερη εύνοια έχετε όσοι έχετε γεννηθεί μετά τις 20 Αυγούστου, καθώς τόσο ο Δίας όσο και η Αφροδίτη ευνοούν την συναισθηματική σας ζωή, ακόμη και την επιστροφή σε παλιές καταστάσεις, έστω και αν για όσο διάστημα ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Σκορπιό δεν παύουν να σας απασχολούν οικογενειακές καταστάσεις ή θέματα ακίνητης περιουσίας. Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω δείχνει ότι όσο και αν σας ταλαιπωρούν, σας ταλανίζουν κυριολεκτικά, θέματα τα οποία έχουν σχέση με την δουλειά, ουσιαστικά θα προωθηθούν.

Παρθένος
Εσείς οι Παρθένοι, με τους περισσότερους πλανήτες να έχουν μαζευτεί στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο θα πρέπει να κινηθείτε μυστικά, αλλά και να προσέχετε τον τρόπο που απευθύνετε τον λόγο στα πρόσωπα που αγαπάτε. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 23 Σεπτεμβρίου η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σας γυρίζει στα παλιά, είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή, είτε τα σχέδιά σας. Οι φίλοι σας μπορεί να σας αγαπούν και να σας βοηθούν, αποφύγετε όμως να κοινολογήσετε τα θέματα τα οποία σας απασχολούν αυτή την περίοδο. Μην δίνετε επίσης αφορμές για σχόλια τα οποία θα είναι σημαντικά.

Ζυγός
Ζυγοί μου, η ανάδρομη Αφροδίτη που από το τέλος του μήνα επανέρχεται στον Λέοντα σας φέρνει πιο κοντά στους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αν και γενικότερα υπάρχουν πολλά αντιφατικά πράγματα σε σχέση με τους φίλους ή την κοινωνική σας ζωή. Ο Άρης στον Καρκίνο πιέζει όσους είστε γεννημένοι μετά τις 17 Οκτωβρίου, ακόμη και φέρνοντας ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ενώ ένα οικογενειακό θέμα έρχεται στο προσκήνιο. Προσέχετε την υγεία σας.

Σκορπιός
Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές ευνοούνται σήμερα για εσάς τους Σκορπιούς, οι συζητήσεις όμως που θα κάνετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να πάρουν μια επικίνδυνη τροπή καθώς η κριτική που θα ασκηθεί εκατέρωθεν θα είναι αρκετά σκληρή. Προσέχετε λοιπόν τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο και τον τρόπο που συζητάτε γενικότερα! Δρόμοι ανοίγονται για ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις, ενώ η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη. Όσοι βέβαια είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας βιώνετε μια θλίψη ή μια καθυστέρηση σε θέματα και της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής.

Τοξότης
Μπορεί οι τρείς πλανήτες που βρίσκονται στον Λέοντα να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκοί για εσάς τους Τοξότες, με τους πλέον ευνοημένους να είστε όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, ένα οικονομικό όμως θέμα σας απασχολεί άμεσα, ενώ έχετε αρκετά μεγάλο άγχος. Αν είστε γεννημένοι μετά τις 18 Δεκεμβρίου αυτό το διάστημα έχετε να εισπράξετε πολλά και θετικά πράγματα, ενώ υπάρχουν γενικότερα γεγονότα τα οποία μπορούν να προωθήσουν τις ιδέες και τα σχέδιά σας ώστε να πραγματοποιηθούν. Κάποιες αλλαγές θα μπορούσαν να συμβούν στη ζωή σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Αιγόκερως
Αιγόκεροι μου, η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο φέρνει στην επιφάνεια θέματα σχέσεων και συνεργασιών, ενώ όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας (γύρω στις 22-23 Δεκεμβρίου) επιστρέφετε στα παλιά μέσα από κάποιες επαφές που μπορεί να έχετε με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ τα οικονομικά είναι αυτά που σας απασχολούν άμεσα. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 14 Ιανουαρίου έχετε ένταση στις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, ενώ οικογενειακές καταστάσεις έρχονται στο προσκήνιο για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11-12 Ιανουαρίου. Οικογενειακές αλλαγές θα μπορούσαν να σας απασχολήσουν τώρα, ενώ οι φίλοι είναι κοντά σας.

Υδροχόος
Για εσάς τους Υδροχόους οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας έρχονται στο προσκήνιο, αρκετοί επιστρέφετε στα παλιά, αναθεωρείτε τις σχέσεις σας, ενώ στη δουλειά υπάρχουν σοβαρά γεγονότα. Σήμερα διατηρήστε χαμηλούς τόνους. Ένταση σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο υπάρχει για όσους είστε γεννημένοι μετά τις 15 Φεβρουαρίου. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια χαλαρότητα και αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση στον επαγγελματικό ή τον κοινωνικό σας τομέα.

Ιχθείς
Εσείς οι Ιχθύες έχετε στην προσοχή και την αγάπη των φίλων σας αυτό το διάστημα, ενώ στην εργασία σας διαδραματίζονται πολλά και διαφορετικά πράγματα τα οποία σας αγχώνουν. Αν βέβαια είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα δείτε τα σχέδιά σας να προχωρούν. Ένα οικογενειακό θέμα εξακολουθεί να σας απασχολεί, ενώ θα πρέπει να συμπαρασταθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φανείτε γενικά συντηρητικοί και συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ