Μεϊμαράκης: Θα σύρουμε τον πρωθυπουργό στη Βουλή για να δώσει απαντήσεις για τον Βαρουφάκη - iefimerida.gr

Μεϊμαράκης: Θα σύρουμε τον πρωθυπουργό στη Βουλή για να δώσει απαντήσεις για τον Βαρουφάκη

(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαντήσεις για τα σχέδια Βαρουφάκη ζήτησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης από τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός «θα συρθεί στη βουλή για να δώσει τις απαντήσεις που απαιτούνται για τα σχέδια Βαρουφάκη». Στη συνέντευξή του στον ΑNT1, ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ακόμη ότι συμφωνεί με την τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά πως ο Αλέξης Τσίπρας «αν γνώριζε πρέπει να δώσει εξηγήσεις και πως αν δεν γνώριζε, τότε είναι επικίνδυνος».

Αναφερόμενος στις εκλογές, ο κ. Μεϊμαράκης τάχθηκε κατά ενός τέτοιου ενδεχόμενου και τόνισε ότι η παρούσα κυβέρνηση έχει τη δεδηλωμένη και δεν έχει η ίδια λόγο για να πάει σε εκλογές. «Πιστεύω μάλιστα πως και ο ίδιος ο κύριος Τσίπρας δεν θέλει εκλογές και φοβάται πως θα συρθεί σε μία τέτοια διαδικασία για να ξεκαθαρίσει την εσωτερική αντιπολίτευση. Τα εσωκομματικά ζητήματα όμως δεν είναι εθνικά. Θα πρέπει να βρουν εσωτερική λύση και να μην αποσταθεροποιήσουν εκ νέου την ελληνική οικονομία», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τα εσωκομματικά ζητήματα της ΝΔ ο κύριος Μεϊμαράκης τόνισε πως είναι ανοιχτός σε συζητήσεις και με πρώην στελέχη του χώρου ακόμη και τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο εφ’όσον το θελήσει. Τόνισε επίσης πως η Νέα Δημοκρατία απευθύνεται στο σύνολο των πολιτών. Υπογράμμισε επίσης πως είναι ανάγκη το κόμμα να βρει τη λογική, να κάνει την επανάσταση του αυτονόητου και να ακολουθήσει το μεσαίο δρόμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ