Iερόδουλη σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι κατά συρροή δολοφόνο -Θα ήταν το δέκατο θύμα του [εικόνες] - iefimerida.gr

Iερόδουλη σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι κατά συρροή δολοφόνο -Θα ήταν το δέκατο θύμα του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νεαρή γυναίκα που σύμφωνα με τα διεθνή μέσα είναι ιερόδουλη και αποκαλείται Χέδερ φαίνεται να σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι έναν κατά συρροή δολοφόνο που της επιτέθηκε στο ίδιο της το σπίτι στο Τσάρλεστον της Δυτικής Βιρτζίνιας.

Iερόδουλη σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι κατά συρροή δολοφόνο -Θα ήταν το δέκατο θύμα του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Νιλ Φολς, 45 ετών, σκοτώθηκε στις 18 Ιουλίου από μια γυναίκα που υποστηρίζει ότι της είχε επιτεθεί μέσα στο σπίτι της. Ο Φολς είχε πάει εκεί αφού προηγουμένως είχε έρθει σε επαφή με τη γυναίκα μέσω μιας μικρής αγγελίας σε ιστότοπο συνοδών.
Σύμφωνα με την αστυνομία της Δυτικής Βιρτζίνιας ο 45χρονος ενδέχεται να ευθύνεται για τη δολοφονία ή την εξαφάνιση εννέα γυναικών σε τρεις Πολιτείες (Νεβάδα, Οχάιο και Ιλινόι). Οι περισσότερες από αυτές ήταν ιερόδουλες ή είχαν βάλει αγγελίες για την εύρεση συντρόφου στο διαδίκτυο.

Iερόδουλη σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι κατά συρροή δολοφόνο -Θα ήταν το δέκατο θύμα του [εικόνες] | iefimerida.gr 1


«Το θύμα μας ήταν η δέκατη. Ομως αυτή επέζησε» είπε ο Στιβ Κούπερ, ο αξιωματικός που έχει αναλάβει την έρευνα στη Δυτική Βιρτζίνια.
Στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του Φολς βρέθηκαν μαχαίρια, μια αξίνα, μια ματσέτα, ένα ρόπαλο, πλαστικές σακούλες, λευκαντικό, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο και τέσσερα ζευγάρια χειροπέδες. Ο Κούπερ χαρακτήρισε τα αντικείμενα αυτά "εργαλειοθήκη ενός κατά συρροή δολοφόνου".

Iερόδουλη σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι κατά συρροή δολοφόνο -Θα ήταν το δέκατο θύμα του [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Η γυναίκα, της οποίας έχει γίνει γνωστό μόνο το μικρό όνομα —Χέδερ— εξήγησε σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια ότι μόλις έφτασε στο σπίτι της ο Φολς, τράβηξε πιστόλι και την ρώτησε αν ήθελε να ζήσει ή να πεθάνει. Κατόπιν προσπάθησε να την στραγγαλίσει. Ακολούθησε πάλη, κατά τη διάρκεια της οποίας η Χέδερ κατάφερε να αρπάξει μια τσουγκράνα. «Εκείνος άφησε κάτω το πιστόλι του για να μου πάρει από τα χέρια την τσουγκράνα. Το πήρα και πυροβόλησα προς τα πίσω, στην τύχη» αφηγήθηκε. Η σφαίρα βρήκε τον άνδρα στο κεφάλι.

Iερόδουλη σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι κατά συρροή δολοφόνο -Θα ήταν το δέκατο θύμα του [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Ο Φολς είχε επάνω του διάφορα σημειώματα με τα ονόματα, τις ηλικίες και τους τηλεφωνικούς αριθμούς πολλών άλλων γυναικών.

Iερόδουλη σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι κατά συρροή δολοφόνο -Θα ήταν το δέκατο θύμα του [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Σε βάρος της Χέδερ δεν θα ασκηθεί δίωξη γιατί σκότωσε τον 45χρονο ενώ βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα.

Iερόδουλη σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι κατά συρροή δολοφόνο -Θα ήταν το δέκατο θύμα του [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δολοφόνος Βιρτζίνια Νιλ Φόλς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ